Slovenija
Oglas

Končno je našla rešitev za nadležne dlačice!

Ljubljana, 29. 10. 2018 00.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nadležne dlačice po telesu niso nobena redkost, z njimi se je borila tudi ona sama. Vse do dne, ko ji je prijateljica ponudila fantastično rešitev.

Bila je (in je še) zelo zaposlena. Ujeta v telo ženske, ki skuša biti vse: uspešna poslovna ženska, ki jo čaka veliko napredovanje v službi, dobra mama, ki je vedno na voljo svojim otrokom, predana partnerica, ki obožuje svojega moža in še in še. Saj ste najbrž že dobili okvirno sliko.

Poleg vsega dela in kupa opravkov, ki so ga s seboj prinesle vsakodnevne obveznosti, pa se je na žalost s stisnjenimi zobmi borila še z eno veliko nadlogo: gostimi črnimi dlačicami, ki so pokrivale njene sicer čudovite noge, da o bolj skritih predelih, kot so bikini in pazduhe, sploh ne govorimo.

Zaradi tega ji je bilo večkrat zelo nerodno

Za vsakodnevno britje ji je enostavno zmanjkovalo časa in energije, saj se je zvečer zelo utrujena raje posvetila svoji družini. Poskusila je tudi z voskanjem, a jo je čakanje na to, da bodo dlake do naslednjega tretmaja spet dovolj zrasle, dobesedno spravljalo v obup. Pa tudi koža nog po voskanju ni bila nič kaj lepa na pogled - bila je razdražena ter polna rdečih pikic, kot da bi jo napadla kakšna posebna oblika ošpic ali kakšne podobne bolezni!

Kot marsikatera ženska si je kdaj pa kdaj želela obleči tudi krilo, a je kmalu ugotovila, da je to velika napaka. Saj si lahko predstavljate, da so tanke najlonke pokazale vse njeno kosmato bogastvo na nogah. Zato je svoje lepe noge raje skrivala v hlačah in čakala na boljši jutri. Da o tem, kakšen poseben podvig je bil odhod na počitnice v termah, sploh ne pišemo. Med vsemi pripravami je komaj našla nekaj minut zase, da si je na hitro in ne preveč natančno pobrila noge, pri tem pa za seboj pustila marsikatero ranico. Zato ji tudi v kopalkah ni bilo niti malo prijetno.

Seveda si je tako kot številne ženske vsak teden obljubljala, da si bo naslednji vikend vzela dovolj časa in si nadležne dlačice odstranila z epilatorjem, ali pa da bo vsaj poiskala zaupanja vrednega ponudnika trajne depilacije v morju reklam in dvomljivih obljub. A po vsem napisanem vam je najbrž povsem jasno, da se je omenjeni vikend ves čas izmikal v neko oddaljeno prihodnost. Vse do tistega čudovitega dneva, ko se je o svoji težavi pogovorila s kolegico iz službe.

Nomasvello fotoepilacija
Nomasvello fotoepilacija FOTO:

Fotoepilacija je odpravila vse težave, ki so jih povzročale nadležne dlačice!

Kolegica ji je priporočila, naj se oglasi v Nomasvello salonu, ki ponuja brezplačen preizkusni tretma fotoepilacije. Ravno ta brezplačni preizkus jo je prepričal, da se je odpravila v salon. Tam so ji celoten postopek fotoepilacije podrobno razložili ter z veseljem odgovorili na njena številna vprašanja. Verjemite, da jih ni bilo malo. Opravili so tudi poskusni tretma na manjšem delčku kože in sama ni mogla biti bolj zadovoljna!

Nomasvello fotoepilacija
Nomasvello fotoepilacija FOTO:

Kaj jo je še prepričalo, da se je odločila za fotoepilacijo?

• V salonu tesno sodelujejo z ekipo strokovnjakov in zdravnikov, ki so ji vlili še dodaten občutek varnosti, saj je vedela, da bo šlo z njihovo pomočjo vse gladko po maslu.

• Slovenija se lahko pohvali s kar 11 specializiranimi saloni Nomasvello,  zato si je sama lahko izbrala tistega, ki ji je bil najbližje, ter ni izgubljala časa s potovanjem na drugi konec Slovenije. Pravzaprav je tretmaje opravila kar po koncu službe in prišla domov dovolj zgodaj, da je za družino pripravila okusno večerjo.

• Tudi drugače ji tretmaji niso vzeli preveč časa, saj je bila naročena vsakih 5 do 6 tednov.

• Najbolj je bila presenečena ravno po prvem rednem obisku, saj ji je na nogah odpadla večina dlačic. Tiste, ki so spet pojavile, pa so bile bolj svetle in manj goste. Bila je naravnost navdušena!

Nomasvello fotoepilacija
Nomasvello fotoepilacija FOTO:

• Z vsakim obiskom so imele njene noge manj dlačic. Vmes bi se sicer lahko tudi pobrila, vendar to sploh ni bilo potrebno, saj so se tretmaji vrstili enkrat na mesec ali dva. Dlačic pa je bilo za vzorec.

• Srečala je kar nekaj moških strank, zato resno razmišlja, da rezervira termin tudi za svojega dragega, ki se že nekaj časa pritožuje nad novonastalimi dlačicami na hrbtu. Njena pinceta ni več dovolj dobra, a za boleče voskanje noče niti slišati. Fotoepilacija namreč preverjeno ni boleča in verjame, da ga bo prepričala.

• Razveselilo jo je tudi dejstvo, da bodo njene noge do poletja že v vrhunski formi in brez nadležnih dlačic. Poleg tega so ji v salonu zagotovili, da bodo z napredno tehnologijo, s katero razpolagajo, za njene noge lahko poskrbeli tudi v poletnih mesecih. Ni verjela, da je prekinjanje tretmajev trajne depilacije med poletjem zdaj preteklost. Istočasno bo lahko uživala v soncu in svoji gladki koži.

• Ne smemo pozabiti tudi na ugodne cene tretmajev, zaradi česar se je odločila, da si bo privoščila tudi fotoepilacijo bikini predela in tako poleti samozavestno pokazala svoje lepo telo v kopalkah.

Nomasvello fotoepilacija
Nomasvello fotoepilacija FOTO:

Tako je odkrila učinkovito trajno odstranjevanje dlak in življenje brez dlačic. Si želite cenovno ugodno in trajno odstranitev dlačic tudi sami? Oglasite se v Nomasvello salonu in z veseljem vam bodo pomagali do čudovito gladke kože.

Bodi brez skrbi tudi ti z www.brezdlak.si.

 

Naročnik oglasa je Hermosa d.o.o. za Nomasvello Slovenija.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni