FIT 24UR
Oglas

Končno rešitev za trda, suha in razpokana stopala!

Ljubljana, 15. 12. 2015 08.05 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
Top znižanja
Komentarji
0

Ankete kažejo, da ima več kot 80% ljudi (moških in žensk) težave s suhimi, razpokami ali trdimi stopali. Te težave se pojavijo zaradi vsakodnevnih obremenitev stopal, pomanjkanja navlažitve in osvežitve ter pomanjkanja časa za nego nog. Revolucionarna rešitev je tukaj!

Omenjene težave niso zgolj estetske narave, ampak lahko z predolgim odlašanjem postanejo nerešljiv problem vsakega posameznika. V iskanju rešitve bi vam marsikdo priporočal razne pripomočke za brušenje in strganje suhe kože iz stopal, le majo pa je takih, ki vedo, da tak pristop k reševanju omenjene težave kožo naredi le še bolj močno ter bolj trdo. Veliko preparatov kožo navlaži le za kratek čas, rezultat je viden, ampak je le ta kratkotrajen in ga opazite le tako dolgo dokler je preparat nanesen na stopala.

Primerjava fotografij Marjana iz Nove Gorice pred in po uporabi balzama Feetastic v letošnjem poletju.
Primerjava fotografij Marjana iz Nove Gorice pred in po uporabi balzama Feetastic v letošnjem poletju. FOTO: Feetastic
Nadaljujte z branjem in ugotovite zakaj je Feetastic pravi izdelek za vas!

Rešitev, ki prinaša lepa in zdrava stopala je v tem, da je vaša koža naravno navlažena ves čas, le ta pa se tudi ponovno obnovi ter takšna tudi ostane. Na našem trgu je izbira izdelkov s katerimi lahko rešite podobne težave zelo mala le ti pa ne obljubljajo kaj dosti.

Nemški proizvajalci so z tem v Evropi zasnovanim izdelkom presenetili vse! Feetastic je preparat, ki dokazano rešuje težave suhih, razpokanih in trdih stopal s pomočjo edinstvene formule, ki so jo razvili eni izmed najbolj priznanih in največjih kreatorjev naravnih kozmetičnih izdelkov na svetu. Feetastic kožo vlaži, jo sproti obnavlja in jo ohranja navlaženo ter negovano tudi po uporabi in več kot očitno pripomore k rešitvi težave s suhimi in trdimi stopali, razpokanimi petami in estetsko neprivlačnimi nogami.
Kakšne so edinstvene prednosti Feetastic balzama za noge?

- Spodbudi obnovo kože in jo navlaži,
- Kožo naredi ponovno mehko in prijetno na otip,
- Izboljša estetski videz stopal,
- Rezultat je viden že po treh dneh uporabe,
- "10 dni za izboljšanje, 30 dni za dokončno rešitev!"

Več o balzamu Feetastic si lahko preberete tukaj.
Feetastic ekipa je zasnovala edinstveno promocijsko ponudbo samo v omejenem časovnem obdobju.

Promocijski paket lahko naročite na predstavitveni spletni strani Feetastic ali po telefonu 041 541 053.

Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože.
Koncentrat olja Makadamije ter izvlečki iz krompirja sta dokazano najboljši naravni sestavini za obnovo kože ter naravno navlažitev suhe kože. FOTO: Feetastic

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.