Slovenija

Konec maja v Portorožu mednarodni obrtno-podjetniški sejem

Portorož, 04. 04. 1999 08.31 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Konec maja bodo v Portorožu pripravili 6. mednarodni obrtno-podjetniški sejem, ki bo namenjen predvsem predstavitvi regije in regijskega gospodarstva. Prireditelji, Primorski sejem, po prvih ocenah pričakujejo, da bo letošnje zanimanje razstavljalcev za nastop na sejmu preseglo lansko.

Lani se je sejma udeležilo 143 razstavljalcev, od teh štirje iz tujine. Poleg domačih podjetij se za sejemski nastop zanimajo tudi razstavljalci iz sosednjih držav, predvsem Italije in Hrvaške. Lani si je sejem, ki se je razprostiral na 8600 kvadratnih metrov razstavnih površin, ogledalo 12.000 obiskovalcev. Posebno pozornost bodo letos namenili tudi prehrani in pripomočkom za pripravo hrane, pripravili bodo Dan upokojencev in Dan društev, spregovorili pa bodo tudi o problemu leta 2000.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.