Slovenija
Oglas

Konec nakupovanja v tujih spletnih trgovinah! To je razlog!

Ljubljana, 11. 04. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V Sloveniji obstaja več spletnih trgovin, ki ponujajo marsikaj – od kvalitetnih izdelkov do takih, ki jih na žalost ne boste nikoli prejeli. Shoppster, eden največjih spletnih trgovcev, je v Sloveniji postavil temelje zaupanja v spletno nakupovanje. Kako? Preberite!

Vsako leto se vse več slovenskih potrošnikov iz klasične trgovine preusmerja med spletne police. Shoppster je skozi svoja leta delovanja nadgrajeval spletno nakupovalno izkušnjo in širil ponudbo. Vedno pa je stremel k temu, da ponudi izdelke priznanih in prepoznanih znamk, ki vam vlivajo zaupanje. Sledijo trendom na trgu in neprestano izpopolnjujejo ponudbo, ki v tem trenutku presega 250.000 izdelkov in 3.000 blagovnih znamk. 

Shoppster

Če so se na vašem nakupovalnem seznamu znašli flomaster, toaster, mikser, sveder, bojler, puder, kompjuter, trimer, pulover, printer, kufer, pisker jih sedaj kupite na enem mestu – Shoppsterju! Vse to in še več najdete v 14 kategorijah, ki vam ponujajo vse od bele tehnike, TV, avdio, video in foto, računalništva, malih gospodinjskih aparatov, zdravja in drogerije, vsega za otroke do vsega za male živali in še. Za vsak okus in želje se najde popoln izdelek.

In nakupujete lahko kadar koli želite, 24 ur, 7 dni v tednu, in iz kjer koli, pri tem pa pozabite na iskanje parkirnega mesta. Dober in hiter nakup, Shoppster!

Kako pa s plačilom? Je varno? 

Vemo, da široka ponudba in znamke so veliko, niso pa dovolj. Zaupanje vam vlije tudi široka izbira načinov plačila na Shoppsterju. Enostavno izberite tradicionalno plačilo po povzetju ali sodobno plačilo z uveljavljenimi plačilnimi karticami preko varne povezave. Odločite se lahko tudi za plačilo po predračunu. Za večje nakupe vam omogoča tudi uveljavljeno in varno spletno plačilo na obroke vse od 3 do 48 obrokov. In še to! Preteklo leto so s telekomunikacijskim velikanom Telemachom predstavili Telemachov klub, ki vam omogoča super nakup, saj vam super ceno razdeli na 24 obrokov brez obresti, ki jih plačate kar preko vaše obstoječe mesečne položnice za Telemachove storitve. Ne glede na to, na kakšen način plačate vaš nov računalnik, hladilnik, kosilnico, bazen, vrtno garnituro, TV, slušalke ali kuhinjskega robota, vedno boste brez skrbi, saj vam Shoppster omogoča resnično ugoden in ugoden nakup.

Še vedno nudijo brezplačen prevzem? 

Ker je ugoden nakup še vedno eno izmed vodil Shoppsterja, ste vedno dobrodošli, da vaše izdelke naročite na Shoppster prevzemno mesto, ki se nahaja na Brnčičeva 49a v Ljubljani. Pri tem dodatno prihranite, saj tam vaša naročila popolnoma brezplačno prevzamete in prihranite na strošku dostave. Če vam je časovno udobje prioriteta, pa seveda lahko izberete dostavo na vaš izbran naslov, bencinsko ali poštno poslovalnico ali paketomat, in prevzamete takrat, ko vam odgovarja. Med 1.300 prevzemnimi točkami boste zagotovo našli svojo najljubšo.

Prihranite do 45% 

Vsako pomlad vam Shoppster skrbno pripravi posebno promocijo. Mega ponudba vključuje kvalitetne znamke in zelo raznoliko ponudbo, ki navduši vsakega, ne glede na to, ali je mojster, gamer, računalničar, sam svoj frizer, vulkanizer in še. To je idealna priložnost, da nakupite izdelke iz svojega nakupovalnega seznama ali seznama želja z visokimi prihranki vse do 45 % na enem mestu! Verjemite, izplača se! Obiščite priznanega spletnega trgovca vse do konca meseca na shoppster.si in uživajte v popolnem spletnem nakupu!

 

Naročnik oglasne vsebine je Shoppster.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9