Slovenija

Konec tedna v znamenju prometnih nesreč

Ljubljana, 02. 02. 1998 14.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Konec tedna se je na slovenskih cestah pripetilo 13 prometnih nesreč, v katerih je sedem oseb umrlo, 23 pa je bilo telesno poškodovanih. Najpogostejši vzroki prometnih nesreč so bili tudi tokrat neprilagojena hitrost, napačna stran in smer vožnje ter neupoštevanje pravil o prednosti. Trije udeleženci prometnih nesreč so vozili pod vplivom alkohola.

V Sloveniji se je pretekli teden zgodilo 69 prometnih nesreč, v katerih je življenje izgubilo 9 oseb, 82 pa je bilo telesno poškodovanih. Letos je v prometnih nesrečah življenje izgubilo 31 oseb.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.