Slovenija
Oglas

Kraljevsko razvajanje kar od doma

Ljubljana, 12. 02. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

V Sloveniji je že več mesecev razglašena epidemija. Od samega začetka so zaprti tudi kozmetični saloni in različni wellnessi, ki jih predvsem ženske že zelo pogrešajo. Delo od doma in šolanje otrok na daljavo sta lahko zelo naporni opravili in verjamemo, da tudi vi potrebujete razvajanje in sprostitev. Privoščite si wellness razvajanje ob koncu tedna kar v domačem okolju. To je eden od načinov, da izboljšate svoje razpoloženje in se počutite bolje.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Pripravite prijetno atmosfero

Za občutek kot v pravem wellnessu prižgite dišečo svečo ali uporabite eterična olja. Ne pozabite na prijetno in mirno glasbo, ki vas bo še dodatno sprostila. Pripravite toplo, penečo kopel in se prepustite razvajanju. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Začnite z nego kože

Dobro očistite ličila in nanesite osvežilno masko. Nega vratu in dekolteja je enako pomembna kot nega obraza, zato masko nanesite tudi na dekolte. V času delovanja maske si privoščite kozarec dobrega vina ali berite svojo najljubšo knjigo. Masko odstranite in očistite njene ostanke z mlačno vodo in vato. Na obraz nanesite kremo Lux-Factor 4D Hyaluron, ki bo kožo nahranila in zaščitila. Hialuronska kislina na kožo deluje od znotraj navzven, s svojim delovanjem zapolni gubice in linije, ki ste se jih zmeraj želeli znebiti. Ob redni uporabi se izboljša struktura kože, koža je napeta in prožna, saj ji krema nudi naraven botoks učinek in mladostnejši videz z vsako uporabo. Zaradi lahke teksture ne pušča mastnih sledi, takoj ko se krema vpije, lahko nanesete ličila. Delovala bo kot odlična podlaga za dolgo obstojen make-up. Pri vtiranju kreme v kožo si lahko pomagate s priljubljenim kozmetičnim pripomočkom, kristalnim valjčkom. Njegova uporaba je prijetna, saj ob vtiranju kreme v kožo zmasira obraz in vas razvaja kot masaža v pravem wellnessu. 

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Poskrbite za svoje trepalnice in obrvi

Če tudi vi že pogrešate kozmetične salone, lahko za dolge in goste trepalnice poskrbite kar doma. Po končani negi kože se posvetite še trepalnicam in obrvem. Na veke, tik ob trepalnice, v tankem sloju nanesite serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash. Serum ustvari zaščitno plast, ki trepalnice ščiti pred lomljenjem in izpadanjem. Ste vedeli, da umetne trepalnice delajo več škode kakor koristi? Agresivna lepila povzročajo lomljenje, pri odstranjevanju umetnih pa lahko izpulimo tudi naravne trepalnice. Ob prepogosti uporabi se lahko pojavijo tudi alergijske reakcije, rdečica ali srbečica. S serumom Eyelash boste svoje naravne trepalnice podaljšali za kar 25 %. V le 2-4 tednih uporabe bo viden tudi volumen, ki bo dajal videz umetnih trepalnic. Trepalnice ob redni uporabi potemnijo, zato bo serum zamenjal tudi uporabo maskare. Nanesete ga lahko na želene predele na obrveh, saj stimulativno vpliva na rast dlak. Tako dosežete goste in močne obrvi, ki vam bodo nudile še zapeljivejši pogled.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika
Lux-Factor-6
Lux-Factor-6 FOTO: Arhiv ponudnika

Razvajajte svoje utrujene roke

Ste vedeli, da nobenega drugega dela telesa ne uporabljamo več kot roke? Zaradi neprestanega dela in gibanja, je koža na rokah izredno občutljiva. Izpostavljena je škodljivim zunanjim dejavnikom kot so mraz, vročina, pogosto umivanje rok, uporaba mil, onesnaženost in umazanija. Vse to kožo na rokah izsuši in povzroča hrapavost. Roke je potrebno negovati po umivanju, saj se v vlažno kožo krema najboljše vpije. Če tudi vas muči suha koža, ki je še pogostejša prav v hladnih mesecih, nujno potrebujete vlažilno kremo za roke. Poskusite kremo za roke Aqua, ki bo kožo navlažila in zaščitila pred razpokanjem. Prijeten vonj mandarin vas bo še dodatno osvežil in sprostil. So tudi na vaših rokah vidni znaki staranja? Hranilni kremi Royal smo dodali hialuronsko kislino, ki je najpomembnejša sestavina vseh pomlajevalnih izdelkov. Vašim rokam bo povrnila mladosten videz ter občutek mehkobe. Zaradi vsebnosti različnih olj in kakavovega masla, je hranila krema za roke Royal najučinkovitejša zaščita rok pred izsušitvijo. Za najboljše delovanje priporočamo nanos pred spanjem, uporabite bombažne rokavice in pustite kremo delovati kar čez noč. Občutek mehkobe in nežnosti vas bo razvajal že po prvem nanosu. Za boljše razpoloženje si uredite še nohte, za obnohtno kožico pa bo poskrbela krema za roke.

Lux-Factor
Lux-Factor FOTO: Arhiv ponudnika

Privoščite si spa in wellnes kar od doma tudi vi!

Vsi izdelki so vam na voljo le na spletni strani www.luxfactor.net in na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Ob naročilu 3 izdelkov vam podarjamo GRATIS poštnino in še darilo po vaši izbiri. Svoj nakup lahko opravite popolnoma varno, saj vam na vsako vaše naročilo nudimo kar 30-dnevno garancijo.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3