Slovenija
Oglas

Kulinarična nebesa v penthouseu z razgledom na Ljubljano

Ljubljana, 20. 09. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V središču prestolnice bo v tem tednu tri večere zapored z razgledom na Ljubljano moč uživati v gurmanskih presežkih. Večnamenski penthouse, ki se nahaja v poslovno stanovanjskem hibridu Neu Residences, se bo namreč spremenil v pop up restavracijo. Od 22. do 24. septembra bo tako lahko vsak večer 24 gostov uživalo v izbranih krožnikih, ki jih bo zanje pripravil chef Klemen Skubic. Tem krožnikom pa bodo lahko dodali tudi osebno noto, saj bodo lahko sodelovali pri njihovi pripravi.

Neu Residences, ki kot prvi pri nas nudi 55 stanovanj s storitvami, vsem tistim, ki svoje brbončice radi brezmejno razvajajo, omogoča, da se za en večer prelevijo v asistente glavnega chefa.

Večnamenski penthouse, ki se nahaja v 7. nadstropju poslovno-stanovanjskega hibrida Neu Residences, se bo za nekaj dni spremenil v pop up restavracijo.
Večnamenski penthouse, ki se nahaja v 7. nadstropju poslovno-stanovanjskega hibrida Neu Residences, se bo za nekaj dni spremenil v pop up restavracijo. FOTO: Arhiv ponudnika

Prizorišče pop up restavracije bo penthouse stanovanje, ki se ga lahko uporablja za različne namene. Možno ga je najeti za poslovna srečanja, predstavitve ali manjše sprejeme za zaključene družbe, kot tudi za kosila in večerje. Nahaja se v 7. nadstropju poslopja NEU Residences, ki je namenjen počitniškim in poslovnim gostom. Kakovost njihovega bivanja dopolnjujejo nadstandardne storitve, med katerimi so ogrevan bazen na terasi z razgledom na Ljubljanski grad, NEUBAR, moderne gostinske storitve, fitnes, prostor za skupno delo, sejna soba z najsodobnejšo avdio-vizualno opremo, storitve recepcije in storitve čiščenja.

Večerja z začetkom ob 18. uri bo postregla s 7-hodnim menujem, ki ga bo zasnoval chef Klemen Skubic, vključeval pa bo sezonska, sveža in lokalna živila.

Za gurmanske presežke bo poskrbel chef Klemen Skubic, pri pripravi krožnikov pa bodo lahko sodelovali tudi gostje.
Za gurmanske presežke bo poskrbel chef Klemen Skubic, pri pripravi krožnikov pa bodo lahko sodelovali tudi gostje. FOTO: Arhiv ponudnika

Chef Klemen Skubic je svoje kuharske spretnosti kalil pod mentorstvom chefov kot so Igor Jagodic, Bine Volčič in Boštjan Trstenjak. Trenutno navdušuje s projektom Kulinarična doživetja na vašem domu, kjer po dogovoru s strankami v udobju njihovega lastnega doma pričara nepozabna kulinarična doživetja. 

Cena celotnega menija s spremljavo znaša 89 EUR. Prijave sprejemajo na: 031 450 200 (med 7. in 19. uro) ali na e-mail naslovu neu@neu-residences.com.

 

Naročnik oglasa je NEU BAR LJUBLJANA.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3