Slovenija

Kup pločevine na cestah

Ljubljana, 15. 07. 2007 12.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Zastoji nastajajo na primorskem koncu, vendar pa je gneče znatno manj kot v soboto.

Mnogi se odpravljajo na počitnice.
Mnogi se odpravljajo na počitnice. FOTO: 24ur.com

Na Gorenjskem nastajajo zastoji na koncu avtoceste v Podtaboru in tudi naprej proti Radovljici. Povečan promet je tudi na cestah proti Primorju. Zastoji se pojavljajo na cesti Šmarje – Dragonja, povečan promet pa je tudi na cesti Koper – Sečovlje.

Gneča na cestah
Gneča na cestah FOTO: 24ur.com

Na mejnih prehodih Sečovlje in Jelšane je čakalna doba za osebna vozila pri izstopu iz Slovenije 15 minut, na Dragonji pa 40 minut. Več o stanju na slovenskih cestah ...

Gneča na cestah
Gneča na cestah FOTO: 24ur.com

Promet je povečan tudi na Hrvaškem. V smeri Istre in severnega Primorja promet na avtocesti poteka tekoče in brez posebnosti, medtem ko je v smeri Dalmacije, na avtocesti Zagreb – Šestanovac zelo gost. Pred tunelom Mala Kapela je kolona vozil v smeri prosti morju dolga okoli 2,5, pred tunelom Sveti Rok pa okoli tri kilometre. Več o stanju na hrvaških cestah ...

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

black1cat2
15. 07. 2007 14.46
Jožajoža, pa se preseli, če se ti zdi, da živiš v tako zaostali deželici, brez prepoznavnosti in kulture, primerljivi z Albanijo! Te ne bomo pogrešali... Kar se pa tiče gneče na cestah, pa v času dopustov ni nič novega... Ta gneča ni samo pri nas.:)
Jožajoža
15. 07. 2007 13.32
cela evropa, cel svet želi tja, kjer je še raj na zemlji.IN TO JE NAŠA LIPA HRVATSKA.samo na tej poti v raj je ovira zaostala deželica, ki ne premore CEST,PREPOZNAVNOSTI IN KULTURE.NEVERJETNO JE OSVEŠČEN TUJEC ZAČUDEN, KO PREKORAČI AVSTRIJSKO MEJO IN SE MU ZDI, KOT DA JE PRIŠEL V ALBANIJO.in resnično je tako.enako se ti zdi, ko prihajaš iz LIPE NAŠE HRVATSKE V NEKO DEŽELO.spet se ti zdi da si nekje 50 let za svetom..
doki007@email.si
15. 07. 2007 12.55
BUTLNI ,...DOMA BODTE ,..PA NOV NOBENE GUŽVE ..... POL PA NE JAMRAT ??????