Slovenija
Oglas

Kupite e-vinjeto in osvojite letno zalogo goriva!

Ljubljana, 19. 01. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste že kupili novo letno vinjeto? Ta je letos elektronska, nakup pa vam lahko prinese še bogate nagrade. Tudi letno zalogo brezplačnega goriva na Petrolu!

PETROL

Ne odlašajte do zadnjega

V letu 2022 je vinjeto v obliki nalepke zamenjala e-vinjeta, digitalna različica vinjete, ki je vezana na registrsko številko vašega vozila. To, da vam vinjetne nalepke ne bo več treba lepiti na vetrobransko steklo (in nato mukoma praskati z nje) pa ni edina novost, ki jo digitalizacija našega vinjetnega sistema prinaša. 

PETROL

Novo e-vinjeto lahko namreč kupite vnaprej in sami določite datum, na katerega naj prične veljati. Potrebujete le cestninski razred vašega vozila in registrsko številko. E-vinjeto si lahko zagotovite kar 30 dni pred tem, ko jo v resnici potrebujete, zato ni potrebno, da z nakupom vinjete čakate na zadnji trenutek, svetuje DARS. Tudi zato, ker je kakršne koli napake pri nakupu, ki bi pomenile, da vaša cestnina ni plačana, do začetka veljavnosti e-vinjete še možno popraviti, kasneje pa ne več.  

Letna e-vinjeta nagrajuje! Ponjo se odpravite na Petrol in sodelujte v neverjetni nagradni igri. Z nakupom se namreč lahko potegujete za letno zalogo goriva in druge hude tedenske nagrade! Preberite več o nagradni igri.

Izognite se napakam. In zadenite letno zalogo goriva!

In kaj storiti, ko niste prepričani, v kateri cestninski razred sodi vaše vozilo ali kako točno v sistem vpisati vašo registrsko številko? Po e-vinjeto se odpravite na najbližji bencinski servis, svetujejo v Petrolu. 

PETROL

Tam vam bodo na pomoč priskočili prijazni in izkušeni prodajalci. Brez napak in v pravilni obliki, ki bo zagotavljala, da bo cestnina resnično plačana, bodo e-vinjeto za vas vnesli v sistem. Zraven pa lahko sodelujete še v izjemni nagradni igri. V njej lahko osvojite letno zalogo goriva v vrednosti 1.800 €!

Ko boste letno e-vinjeto kupili na Petrolu, številko računa, ki ste ga prejeli, do 1. februarja vnesite v enostaven spletni obrazec in se tako uvrstite v žreb. Vsak teden bodo na Petrolu podelil desetkrat 75 € za rezervoar goriva, desetkrat XL avtopranje in dvajsetkrat 3-litrski zimski Vitrex, februarja pa še glavno nagrado – kar 1800 € za leto dni brezplačnega goriva!

PETROL

Trojne Zlate točke, gratis kava in plačilo na obroke

To pa še ni vse, pravijo v Petrolu. 

Zveste stranke, člane Petrol kluba, ob nakupu letne e-vinjete na bencinskem servisu pocrkljajo še z brezplačno, sveže zmleto in dišečo Kavo na poti. Poleg tega v Petrol klubu ob nakupu prejmete še trojne Zlate točke, (te vam prinašajo dodatne popuste na izdelke in storitve v Petrolovi ponudbi), možno pa je tudi plačilo na 4 obroke s Petrol klub plačilno kartico

Dovolj razlogov, torej, da e-vinjeto kupite že danes, na Petrolu, in tako poskrbite za kar najlepši in najbolj enostaven začetek 2022.

 

Naročnik oglasa je Petrol.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1