Slovenija

Kviaz: Za delo DZ je treba zagotoviti manjkajočih 458 milijonov tolarjev

Ljubljana, 13. 02. 1998 11.29 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Parlamentarna komisija za volitve, imenovanja in administrativne zadeve (Kviaz) je v nadaljevanju postopka pri sprejemanju državnega proračuna oblikovala svoj predlog amandmaja, s katerim naj bi si državni zbor (DZ) v nasprotju s predlogom vlade kot samostojni proračunski predlagatelj v skladu z že sprejetim finančnim načrtom pridobil manjkajočih 458 milijonov tolarjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.