Slovenija

Lani le 6-odstotna rast naložb

Ljubljana, 07. 02. 1998 11.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Lani je obseg ustvarjenih naložb realno porasel za 6 odstotkov in je dosegel 23,3-odstotni delež v bruto domačem proizvodu. Urad za makroekonomske analize in razvoj (UMAR) je v zadnji številki Ekonomskega ogledala objavil podatek, da so lanske naložbe v gospodarsko infrastrukturo, storitve, podjetja in stanovanja znašale 669,4 milijarde tolarjev.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.