Slovenija

Le dva delegata proti združitvi

Ljubljana, 15. 04. 2000 09.59 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Delegati na združitvenem kongresu Slovenske ljudske stranke (SLS) in Slovenskih krščanskih demokratov (SKD) so potrdili sporazum o združitvi v novo združeno stranko. Za združitev je glasovalo 498, proti pa dva delegata. Pred tem so potrdili tudi liste kandidatov za organe nove združene stranke, ki so bili izvoljeni na predzdružitvenih kongresih obeh strank.

Delegati so spremenili tudi 8. člen sporazuma o združitvi, ki zdaj določa, da predsednika stranke izvoli združitveni kongres, kandidatu, ki ni izvoljen, pa pripade mesto podpredsednika. Združena stranka bo tako imela tri podpredsednike.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.