Slovenija
Oglas

Liposukcijska dieta za hitro hujšanje tudi v Sloveniji

Ljubljana, 19. 07. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Klasične diete so preteklost. V prihodnosti se bo odvečna teža s pomočjo posebne farmakološke terapije, ki maščobe pretvori v energijo, izgubila veliko hitreje. Tako vsaj trdijo ruski zdravniki Klinike za zdravljenje debelosti v Moskvi, ki so izvedli klinično preskušanje Liposukcijske diete, namenjene hitremu hujšanju. "To ni le ena od instant diet v seriji. Gre za uravnotežen protokol dietoterapije za hujšanje s pomočjo aminokislin in rastlinskih vlaken. Liposukcijska dieta deluje po principu prisile telesa, da se hrani z lastno maščobno rezervo," je pojasnil prof. dr. Zaynudin Zaynudinovič Musaevič (Зайнудинов Зайнудин Мусаевич) z Inštituta za biotehnološke raziskave v Moskvi. Rezultati študije so pokazali, da so pacienti s pomočjo tega programa hujšanja v 14 dneh izgubili 9,2% maščobnih zalog, oziroma od 5 do 11 kilogramov in veliko več centimetrov. Lakote, šibkosti ali padca energije niso čutili, rezultati pa so bili vidni že po 24 urah, kar je bila velika motivacija. V zadnjih 10 letih je skozi program šlo več kot 100.000 ljudi, kar kaže na varnost tega tretmaja.

liposukcija

Preizkušen in znan nov sistem za hujšanje

Avtor te metode hujšanja je Kenan Mandra, ki je tudi sam s pomočjo Liposukcijske diete shujšal za 40 kilogramov, številnim zvezdnikom pa je tudi v kratkem času pomagal shujšati. Le nekateri zadovoljni uporabniki so Jennifer Aniston, Monica Bellucci, Kolinda Grabar Kitarović, Halid Bešlić, Neda Ukraden, Željko Samardžić in mnogi drugi. "Skrivnost je v sposobnosti telesa, da uporablja različne vire energije, tudi lastne maščobe. Liposukcijska dieta ustvarja le naravne pogoje za to, zato celoten proces poteka na naraven in zdrav način, kot si telo želi. Najpomembnejša stvar je v tem, da je telo preskrbljeno z vsem, kar v resnici potrebuje in ni nevarnosti za zdravje," tvrdi Kenan Mandra in dodaja: "Človek je brez hrane lahko več tednov, mi pa vsak dan zaužijemo prevelike količine nutritivno slabe hrane in prazne kalorije. Pred tisoči leti so ljudje jedli povsem drugače. Zadnjih 40 let smo naglo spremenili življenjski slog in posledice so pandemija debelosti in kroničnih nenalezljivih bolezni. Ideja Liposukcijske diete je omogočiti telesu, da si opomore od tega, torej koristi niso le izguba teže, temveč tudi izboljšanje številnih zdravstvenih parametrov".

hujšanje

Liposukcijska dieta v Sloveniji

Če še niste pripravljeni na poletje, še vedno ni prepozno, da v samo 14 dneh izgubite do 10 kilogramov. Rezultati so seveda individualni in se gibljejo med 7-10% začetne telesne teže z enim tretmajem. Skozi projekt International Health je ta program hujšanja po vsem svetu na voljo vsem po zelo ugodni ceni, v Sloveniji pa ga lahko naročite na dom po predhodnem posvetovanju s centrom za podporo strankam na 070 922 722 ali z obiskom International Health v Ljubljani. Več informacij lahko dobite na www.lipodiet.si

hujšanje

 Naročnik oglasa je International health.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.