Slovenija
Oglas

LUŠT predstavlja LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem!

Ljubljana, 15. 06. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Sočna, okusna in preprosto LUŠTna. Jed, ki je prisotna pri vseh piknikih, pripravljena z LUŠTnim navdihom.

LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem!
LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem! FOTO: Arhiv ponudnika

Zakaj si nebi pripravili nabodal malo drugače? Poleg tega pa se še lahko, kot pravi Gorazd, »znebite ostankov starega kruha«. 

Postopek priprave jedi z LUŠTnim paradižnikom posnemite s telefonom in se potegujte za LUŠTne nagrade. Osvojite plinski žar Weber, ki ga podarja Kralj Žara in presenetite vaše bližnje z vrhunsko peko na žaru! LUŠTno in preprosto, kajne?

Se vam že dozdeva kaj bo pripravljal Gorazd? »Panzannelina nabodala z vinaigrette« ali kot pravi Gorazd »Paradajzove ražnjiče z gêsi-oli-soll prelivon« si lahko pripravite kot popestritev vaših piknikov na žaru ali pa kar v ponvi. S preostankom preliva začinite solato, dodate slanino oziroma »špej« in preprosto uživajte!

LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem!
LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem! FOTO: Arhiv ponudnika

Oglejte si, kako jed pripravi Gorazd! LUŠTna in na videz preprosta jed, ki bo tudi vaše najzahtevnejše goste pustila brez besed. 

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

»Paradajzove ražnjiče« na solati lahko postrežete bodisi kot prilogo, bodisi kot samostojno jed. Za pripravo lahko tako kot Gorazd uporabite LUŠTek – mešanico pisanih češnjevih paradižnikov. Ne samo, da bodo vašo jed osvežili temveč tudi obarvali. Obožujejo jih tudi otroci, saj zgledajo kot bombončki. Odlično pa se k jedi poda tudi Češnjev paradižnik LUŠT. Poskusite, ne bo vam žal!

Naložite vaš posnetek priprave jedi z LUŠTnim paradižnikom in sodelujte v LUŠTni nagradni igri.
LUŠTne kuharske oddaje z Gorazdom Žilavcem!

Delili ga bodo na Facebook in Instagram profilu najbolj LUŠTnega paradižnika v Sloveniji, kjer boste zbirali všečke. Posnetke z največ všečki bodo LUŠTno nagradili. Niso pa pozabili niti na vse sodelujoče. Vsem, ki boste svoj posnetek naložili bodo podelili nekaj za LUŠTe!

Pa LUŠTen tek! 


Naročnik oglasa je PARADAJZ d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3