Slovenija

Majava koalicija? 'Premier v zadnjem obdobju morda odpira preveč front'

Ljubljana, 14. 01. 2020 16.18 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Koalicijske partnerice, tudi SMC in SAB, zatrjujejo, da ne sodelujejo v pogovorih za morebitno oblikovanje nove vlade. Vendar pa nekateri obenem opozarjajo na težave sedanje koalicije, ocenjujejo, da je naporno ter izpostavljajo vsebinske izzive. Za politične razmere bo pomemben tudi kongres DeSUS, pred katerim je zelo napeto.

Več videovsebin
  • Iz 24UR: Pogovori o novi vladi?
    03:01
    Iz 24UR: Pogovori o novi vladi?
  • Iz SVETA: Kriza v koaliciji
    03:12
    Iz SVETA: Kriza v koaliciji
Marjan Šarec
Marjan Šarec FOTO: Bobo

Ugibanja o morebitni novi vladi se se obudila po nedeljskih izjavah prvaka SDS Janeza Janše, da je sedanja vladna koalicija klinično mrtva. Kot možnost vidi sestavo koalicije, ki bi preprečevala škodo. Da pogovori o alternativnih koalicijah ves čas potekajo, je zatem dejal prvak NSi Matej Tonin, a tudi poudaril, da je treba imeti 46 glasov.

SMC v pogovorih za novo koalicijo trenutno ni udeležena, prav tako ne predsednik stranke Zdravo Počivalšek, je danes zatrdil vodja poslanske skupine Igor Zorčič.

Nedavne Janševe kritične izjave o aktualni koaliciji je označil za vzbujanje pozornosti, dvigovanje prahu in vnašanje nestabilnosti v politično ozračje. Zagotovil je, da SMC ne bo rušil vlade in da so konstruktiven člen koalicije. Po Zorčičevi oceni bo naslednji izziv koalicije, da se po sobotnem kongresu DeSUS usede in preveri, na katerih področjih je delovanje treba izboljšati.

Tudi predsednica SAB Alenka Bratušek in generalni sekretar stranke Jernej Pavlič sta danes zagotovila, da so trden člen koalicije. Bratuškova je poudarila, da se ukvarjajo z vsebino, želi pa si, da bi v tem letu naredili določene premike na področju zdravstva, dolgotrajne oskrbe. "Mislim, da je pred to vlado še kar nekaj izzivov," je ocenila.

Pavlič je zatrdil, da se z drugimi strankami pogovarjajo zgolj v luči iskanja večine za podporo zakonskim predlogom. Na vprašanje, ali bi o vstopu v novo koalicijo razmišljali le v primeru padca aktualne vlade, je odgovoril, da verjetno šele takrat, a o tem za zdaj niso razmišljali.

"Komunikacija pred (družbenih) medijev otežuje situacijo"

Vodja poslancev SD Matjaž Han ugotavlja, da delajo v naporni koaliciji, a dokler so v njej, je njihova odgovornost reševanje težav ljudi. Na vprašanje, ali koalicija še lahko deluje, je odvrnil, da je glede na komunikacijo prek Twitterja, Facebooka in medijev delo oteženo. Verjame, da bo po kongresu DeSUS lažje in se bodo morali tudi pogovoriti ter najti rešitev, "kako priti iz te krize".

Han sicer ne verjame, da bo kateri od koalicijskih partnerjev zapustil koalicijo in šel v kakšno drugo vlado. Izpostavil pa je odgovornost koalicije, zlasti Šarca, da si prizadevajo iskati skupne točke, ne pa napake. "Lahko se tudi pokličemo, se dobimo in na sestanku sklenemo: ne gre več naprej, gremo narazen," je dejal in opozoril, da pa država ne sme biti ujetnik njihovih dejanj.

Napeto zaradi kongresa stranke DeSUS: "Erjavca bo težko premagati"

V poslanski skupini DeSUS so se danes pogovorili tudi s poslancem Robertom Polnarjem, ki večkrat v DZ ravna drugače kot drugi poslanci. Kot kažejo izjave vodje poslancev Franca Jurše, pa so večino nestrinjanj danes zgladili.

Pogovarjali so se tudi o kongresu DeSUS, pred katerim trije od petih poslancev v tekmi za predsednika podpirajo Erjavca, ki ga je izzvala tudi ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec. Jurša ocenjuje, da bo Erjavca težko premagati, stranka pa da bo ostala enotna tudi po kongresu.

A bo kongres pomemben tudi zaradi vloge Erjavca na mestu obrambnega ministra. Šarec je napovedal, da se bo z njim pogovoril zaradi poteka dogodkov ob vrnitvi slovenskih vojakov iz Iraka. Jurša je Erjavcu danes stopil v bran in ocenil, da si premier v zadnjem obdobju morda odpira preveč front, je pa veliko drugih zadev, o katerih je treba govoriti. Ob vprašanju ravnanja DeSUS, če bi se Šarec odločil za zamenjavo Erjavca na mestu ministra, pa je Jurša spomnil, da to ni tako preprosto, še posebej v manjšinski vladi. "Za zamenjavo moraš imeti dovolj glasov," je dodal.

Zatrdil je še, da se v DeSUS niso pogovarjali o morebitnem oblikovanju nove koalicije in o tem niso govorili na organih stranke. Morda pa bo kakšna zadeva izpostavljena na kongresu, je dejal.

"Za rekonstrukcijo (še) ni povoda"

Po oceni predsednika SNS Zmaga Jelinčiča zaenkrat ni dobrega povoda, da bi šli v rekonstrukcijo vlade, saj da na drugi strani ni nobene pozitivne rešitve.

Po njegovem mnenju zadeva ni resna, dokler ne bo jasno, kdo bi bil novi mandatar. V SNS, ki v pogovorih o potencialni novi koaliciji ne sodeluje, bi sicer podprli "katerokoli vlado, če bi delovala v korist Slovenije".

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (487)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

piljan
15. 01. 2020 16.45
-1
Svečke,a ste delali zdraho s vašim lenuhom iz JU za otroke gre?Tam je bilo samo kakšnih 15. starih pleničarjev.To je vse kar ima dohtar janoška.
M teorija
15. 01. 2020 15.51
+3
Po slikah sodeč se zgleda Janez ohlaja!? Za vsak slučaj je treba naj na trstenjakovi dobro prezračujejo!?
prašek
15. 01. 2020 15.23
+6
Spoštovani tovariši, a je Tonin že prevzel vladanje ??? Ali bo morebiti prevzel Mah nič????
vinogradnik33
15. 01. 2020 15.24
+7
Njima še ni zvonilo , jima je odzvonilo !
prašek
15. 01. 2020 15.27
+5
ina5785
15. 01. 2020 15.36
+3
PRAŠEK pozdravljen - DA, vse je urejeno. KONČNOOOO je toninček mamin sinček ŠEF VLADE, mah nič nič pa NJEGOV namestnik. SAMO TEGA NIHČE NE VE, sta se v tišini sama okronala in uživata v svoji tajni. Čez par mesecev pa bosta zamenjala funkciji, ker pač hočeta biti oba ŠEFA!!!!!
prašek
15. 01. 2020 15.38
+5
ina ..... Lep pozdrav ! Dobro si me nasmejala ☺☺☺
ArkaMast
15. 01. 2020 15.01
+6
Odpira preveč front?! Torej dela.
korintos23
15. 01. 2020 15.03
+5
Dela. Zame vlada dobro dela, dosti vlad je pred to slabše delalo.
korintos23
15. 01. 2020 14.25
+6
Han je dobro povedal, če ne bo boljše gremo na volitve. Tam pa enim listam slabo kaže, strankam bo boljše.
Maks Novak
15. 01. 2020 14.03
-1
Tale vlada ne dela nič,razen ,da se zadolžuje,ustvarja dobro plačana namišljena delovna mesta,za odpisane politike,uničuje SLOVENIJO S PRESELJEVANJEM IN PRIVILEGIJAMI TEH IZ BIVŠE JUGE,saj se jim na vsakem koraku moramo prilagajat.
piljan
15. 01. 2020 14.16
+6
Pa zna@ kaj bolj natančno povedati kaj konkretno,a tega nimaš na listku?
vinogradnik33
15. 01. 2020 13.39
+3
Nihče vam ne brani sestaviti koalicije , ki bi sestavila vlado , samo imate kar nekaj problemov najprej sami s sabo in nato še s strankami , ki si ne želijo z vami v koalicijo , ker si ne želijo umazati dobrega imena in zato NE MORETE IN NE BOSTE MOGLI sestaviti vlade , ker velika večina Slovencev ne podpira kriminala in korupcije , laži in potvarjanj , diskvalifikacij in komprimitiranja , večina Slovencev ne želi živeti v diktaturi in mračnjaški zgodovini , je za napredek in svetlo bodočnost !Vsa ta gonja proti Šarčevi vladi je plod SDS in Janše osebno , zaradi nezmožnosti sestaviti vlado , ker ni hotel nihče levo usmerjenih strank z Janšo in SDS v koalicijo , je s poizkusom zrušiti vlado preden je sploh potrjena samo maščevanje in sedaj ponovno poizkušajo z lažmi o tajnih pogovorih in zlasti z destabilizacijo , v to godljo desnice so potegnili vse medije , ki jim veselo nasedajo in pomagajo širiti njihove izmišljotine , laži , potvarjanja in tako ustvariti mnenje o tej vladi , da je ničvredna in da bo uničila Slovenijo ! Ta vlada pa je ravno tista , ki dela dobro za Slovenijo in Slovence in z veliko žlico odpravlja velike napake Janševe vladavine ! Bolj kot je uničil Janša s svojo vladavino 2004 - 2008 ( SDS ,NSI , SLS in DESUS ) ne bo uspelo nobeni vladi več !
Domendo
15. 01. 2020 14.11
-4
Vsa ta gonja proti šarčevi vladi je, ker je pred volitvami govoril eno dela pa drugo. Za ministre je pa postavil ene in iste, ki v preteklosti nič niso naredili, da bi stanje v Sloveniji bilo kaj boljše. Vsaj za večino ljudi. Komaj čakam, da pride nekdo na oblast, ki nebo Janez Janša in nebo šarec in ne židan in noben od teh enih in istih. Da bo povedal javnosti o delovanju vlad v zadnjih desetih letih in zakaj si nebomo opomogli. Eno in isto trobite in zavajate narod, kot da ste samo vi pomembni v državi. Vi vse delate super seveda. Poglejte se v ogledalo in povejte ali je to res. Bi te postavil pred tv ekran in ti zavrtel vaše delovanje zadnjih 10 let. Navadni lažnivci lopovi in barabe ste, ki s prstom kažete na druge. Ta tvoja vlada je začela tako da so ponižali upokojence. V vlado so vzeli človeka, ki sovraži ponižuje žali in še marsikaj.. . Zato ti lahko samo povem, da to kar ste vi naredili v enem letu iz Slovenije in še prej cerar, bratušek in jankovič ni uspelo nobenemu na svetu ne samo v Sloveniji. Ste sramota in to ve cel svet.
ina5785
15. 01. 2020 14.13
+8
VINOGRADNIK 33 - +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Malinha
15. 01. 2020 14.21
+7
Ne samo levih strank, temveč tudi desnih. Prava desnica bi se pri nas morala pokoriti avtoritarnosti, vsekakor pa nismo več v takšnem času, da bi desnica padala na zastarele fašo finte, ergo, ker Kaplar obvladuje to "desno" stran, je prava desnica potisnjena še manj kot v marginalnost, v neko neprepoznavnost; kar na sl. desni strani ne gre preko referenta Kaplarja, kar on ne blagoslovi kot desnico, ideologija, pa naj bo še tako desna, ki ni prepoznavna in potrjena s strani avtoritete, ni desnica.
vinogradnik33
15. 01. 2020 15.30
+2
Domendo , je morda Šarec pred volitvami dejal , da bo uničil Slovenijo , kot jo je Janša in sedaj pa ko Šarčeva vlada rešuje Slovenijo in ji dviguje reitng v okvir najrazvitejših , pa vam sektašem ne paše , ker bi moral odstopiti vaš princ teme , kot je obljubil , čeprav njegove obljube ne veljajo nič !
Paskakvali
15. 01. 2020 12.42
+6
Kva je dej pol? A bo Janez al ne? Če sem si prav raztolmačil bi eno politično truplo rado zamenjalo drugo politično truplo........A imajo ta trupla kaj omejen rok trajanja? To namreč ki bi rado na oblast je politično truplo že kar nekaj časa........ Same neke morbidne stvari okol Janeza........trupla zombiji povampirjeni komunisti brrrrr.......
piljan
15. 01. 2020 12.00
+8
Svečke ,danes popldne imate zdraharski zbor pred vlado.Organizira vaš lenuh iz JU Primko.Glejte,da ne mankjkate,čeprav ne bo tradicionalne srbske jedi pasulja,ki ga tako obužujete.
ArkaMast
15. 01. 2020 11.34
+7
Opozicija ni kos, citiram: "klovnu". .... Torej je še manj kos političnim tekmecem v EU, kaj šele širom sveta. Je zelo nesposobna. Pa uporablja vsa možna sredstva da bi jo rušili. Tudi izdaja tajnih podatkov hrvatom npr.
Kaktus111
15. 01. 2020 10.29
+9
Ja no in kaj je pol ...?? a telefoni že zvonijo ...... nekam velik ponedeljkov je že bilo .........
Maks Novak
15. 01. 2020 10.05
-5
Čudno je tole ,tale vladaKOMEDIJANTAne dela nič,razen ,da se ukvarja sama s sabo,OPOZICIJApa tiho ,kot miš,drugod v normalnih državah gre opozicija na nož tu pa ena velika nula,čakajo na propad države ali kaj.
ArkaMast
15. 01. 2020 11.30
+9
Opozicija je podn. Če so se pustili namudrit, kot eni pravijo, citiram: "komiku, klovnu" že vse pove. Če ne morejo "klovna" premagati ne morejo nikogar, kaj šele politične tekmece v svetu. Politika je boj, njih pa en kloven prešiša. Ali je Šarec res zelo dober, ali pa desnica blazno nesposobna. Samo dve razlagi ste.
mosqito
15. 01. 2020 09.38
-8
Ja Levnuhi, vam šef Sekretne stranke daje povsem napačna navodila.... dejte malo z svojo glavico razmišljat no, bi šlo?
26277
15. 01. 2020 09.55
+12
Bo topli obrok danes,, koliko se napenjaš človek.
piljan
15. 01. 2020 10.12
+8
Svečka nesrečna mosqito,popoldne moraš pred vlado.Lenuh kot ti iz JU Primc,ima zdraharski zbor.Ja ne boš manjkal.
kolbek460
15. 01. 2020 09.28
+11
V Sloveniji imamo dve vlade ena ki dela in je operativna in učinkovita ,,druga je v senci in si prilašča zasluge ,,princ teme pa čaka na ponedeljek ,
mosqito
15. 01. 2020 09.31
-10
"Dela in je operativno učinkovita"...🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉🙉😂😂😂😂😂😂😂😂😂
cakra
15. 01. 2020 09.48
-4
Vse kar se dela v državi je delo vlade,opozicija je zato da nadzira,ki se pa obnaša kod da je ni.Poglejte si druge države kaj počenja opozicija. Naprimer Nemčijo,VB. Francijo ,Finsko, Švedsko,tudi v Avstriji,gredo na nož.
cakra
15. 01. 2020 08.43
-2
Po komentarjih spodaj dobiš občutek da nam gre pot to VL...zelo dobro, po drugi strani je vse več revnih.
piljan
15. 01. 2020 08.51
+5
Kaj je tako zelo hudo?Socializma ni več in je potrebno nekaj narediti tudi zase.Revni so povsod v kapitalističnih državah,@e ve" kot pri nas.Sploh so pa meje že dolgo odprte.
mosqito
15. 01. 2020 09.14
-7
Ja, res za SD... avtocesta v Belorusijo, Venezuelo, Iran, S Korejo,.... Tudi Dunaj je blizu..... vizum pa to, edino če ima Radikalno nesposobni vizume kr v žepu.
piljan
15. 01. 2020 09.18
+5
cakra
15. 01. 2020 09.24
-6
Problem še bo večji ko vidiš da večina ljudi ki bodo naslednjih leti odšlo v pokoj , bo PK.... 550 EV.
Malinha
15. 01. 2020 09.25
+0
Komarćići, tvoj pasoš za v Prijedvor ima pod drobnogledom Europol? Samo vprašam...
mosqito
15. 01. 2020 09.33
-3
Ja zemljepis... koliko popravcev?... Sem mislu, da si pametnejši... 😂😂😂
mosqito
15. 01. 2020 09.35
-3
Haha pasoš.... za kam že?.... za....Bosno... 😂😂😂😂😂
ina5785
15. 01. 2020 09.42
+7
cakra - NE laži!! Tisti, ki so ODDELALI vso del.dobo, se jim penzion kar naprej dviguje. NE spomnim se, niti približno, da bi kdaj PREJ penzije tako rasle kot so sedaj v ENEM samem letu pod vlado g.Marjana ŠARCA. In če se ne motim, se bodo naslednji mesec ZOPET ZVIŠALE. Tisti, ki pa so malo delali, pa jim NIHČE NI kriv, seveda!, smilijo se tudi meni!
mosqito
15. 01. 2020 09.42
-3
MISSA, dej slovnico uporabljaj, vsaj imena z veliko začetnico, edino če si iz SD, no potem razumem, tam je "svega i svašta".
Malinha
15. 01. 2020 15.06
+4
"MISSA, dej slovnico uporabljaj" - "Naj negdo iz Levega krila.." Oba citata v narekovajih sta tvoja. Lepo prosim, lahko razložiš kaj pomeni "negdo"?
mosqito
15. 01. 2020 08.39
-1
Tudi provladna mašinerija, RTVSLO, POP, A KANAL, DELO, DNEVNIK, MLADINA ,VEČER, ne morejo več tajit, tole medsebojno klanje, opravilno nesposobne antijanša kominterne. Samo, da so na oblasti, pa magari se zruši Luna na zemljo. Nihče jih ne mara, niti ne prebavlja, podpira jih še samo Mediana, z lažnimi plačanimi anketami, pri katerih štejejo samo tistih nekaj ki podpirajo KOMINTERNO, ostale, ki so proti, pa njihov glas zavržejo.
prašek
15. 01. 2020 08.43
+12
Preostane nam samo še Nora tv, ki govori resnico, samo resnico in nič drugega kot resnico !!☺ In morda še Demokracija ☺☺☺
Malinha
15. 01. 2020 08.53
+5
Ne vem, če si že opazil, da je večinoma tvojih komentarjev čisti absurd. Recimo:" antijanša kominterna". Kominterna je dejansko bila mednarodna zveza komunističnih strank; če je nekdo proti nekomu, potem se ne more imenovat po njegovi ideologiji. Da ga nihče ne mara, se je pa izkazalo, ko ni želel z njim nihče v koalicijo. Ampak, glede na tvojo logiko imaš verjetno tudi slab spomin.
Malinha
15. 01. 2020 08.54
+5
Tovariš Medo, dobro jutro. Pozabil si dodati: in tako naj mi Janez Krstnik pomaga.
piljan
15. 01. 2020 08.58
+5
Miss kako naj svećko to ve?On ve,da mora napisati kar je na listku.Napaka je na strani trstenjakove.
piljan
15. 01. 2020 09.00
+6
mosqito
15. 01. 2020 09.03
-3
Missa..... po tvojih komentarjih vidim, da si pameten in razgledan, samo tukaj si spregledal predpono "anti". Je pa res škoda, da simpatiziraš, z strankami, ki podpirajo večne privilegirance in uničevalce Slo naroda .
Malinha
15. 01. 2020 09.22
+6
Komarćići, povej mi eno samo dobro stvar, katero je tvoj ljubljeni janezek naredil za Slovenijo?
kolbek460
15. 01. 2020 09.22
+11
Najtežje je v življenju ko sam sebi lažeš ,
ina5785
15. 01. 2020 09.45
+4
PRAŠEK, MISS, PILJAN en lep pozdrav! MISS kako bo pa opazil kaj piše, če nima niti pojma KAJ piše. . . . . . . . Jabolka, hruške, kruh in krmilno. . . . . . . . je kar vse zmešal, znajdi se kdo se znaš!
bonkintos
15. 01. 2020 09.56
-4
missaso...Mi živimo v letu 2020 in ti napiši kaj je naredila zdajšnja vlada ...Imaš lažje delo glede spomina.
DKR
15. 01. 2020 12.53
+0
Joj, joj, kakšno prazno blebetanje. Oznaka antijanša kominterna je več kot primerna, ampak tole je očitno preveč za tebe. Napačno bi bilo janšina kominterna ( kot npr. beli črnec),.. anti pa je povsem na mestu, tako, da je absurdno zgolj tvoje ceneno pametovanje. Temu veš, mišek, se reče oksi(moron).
Malinha
15. 01. 2020 13.51
+3
DKR: ".. v mojem primeru je na srečo otrok ostal z menoj, kljub vsem materinim izpadom in nagajanju." Pravilno: ".. nagajanju in izpadom matere." Hočeš povedati, da je spregledala, da je s takšnim možem, plus otrokom takšnega očeta najbolje začeti vse skupaj znova zaradi velikanske napake?
Hasan
15. 01. 2020 08.24
+8
Tonin se bo od stalnega napihovanja razpočil.Ta se že vidi kot predsednik vlade.Res nisem oboževalec Šarca in kompanije,še manj kleptomanskega orožarja ali Tonin res ni alternativa.
Malinha
15. 01. 2020 08.40
+6
Tonin ima 'dobro' lastnost, da uboga žvižge od zadaj, tu se je neprecenljivo dobro že izkazal. On je kot igralčeva maska, iz katere lahko razberemo kaj se dogaja v ozadju.
mosqito
15. 01. 2020 08.44
-4
Najbolj mu žvižga Kučan . Enkrat, je pa zaleglo, mu je 4800€ penzije zrihtu.
mosqito
15. 01. 2020 08.18
+0
Ej, tale vlada dezerterjev, luzerjev, nesposobnih za kakršnokoli delo, reformo , vlada povzpetnikov, vlada ki vlada zato, da se za privilegirance nič ne spremeni, vlada ki podpira kriminalce ,Vlada ki podpira migrante, vlada ki ubija upokojence, vlada ki šenkuje in vsiljujue Hrvatom ozemlja, ki nas sramoti v Natu in EU ......takšna Leva falanga skupaj z Murglaškim F21 klanom, NAJ VLADA DO KONCA MANDATA, da naivni narod končno sam ugotovi katastrofo od Levnuhov.
vinogradnik33
15. 01. 2020 08.13
+0
Nihče vam ne brani sestaviti koalicije , ki bo sestavila vlado , samo imate kar nekaj problemov najprej sami s sabo in nato še s strankami , ki si ne želijo z vami v koalicijo , ker si ne želijo umazati dobrega imena in zato NE MORETE IN NE BOSTE MOGLI sestaviti vlade , ker velika večina Slovencev ne podpira kriminala in korupcije , laži in potvarjanj , diskvalifikacij in komprimitiranja , večina Slovencev ne želi živeti v diktaturi in mračnjaški zgodovini , je za napredek in svetlo bodočnost !Vsa ta gonja proti nastajajoči vladi in Levici je plod SDS in Janše osebno , zaradi nezmožnosti sestaviti vlado , ker ni hotel nihče levo usmerjenih strank z Janšo in SDS v koalicijo , je s poizkusom zrušiti vlado preden je sploh potrjena samo maščevanje in v to godljo desnice so potegnili vse medije , ki jim veselo nasedajo in pomagajo širiti njihove izmišljotine , laži , potvarjanja in tako ustvariti mnenje o tej vladi , da je ničvredna in da bo uničila Slovenijo ! Bolj kot je uničil Janša s svojo vladavino 2004 - 2008 ( SDS ,NSI , SLS in DESUS ) ne bo uspelo nobeni vladi več !
McLarnovc
15. 01. 2020 08.11
+0
JANŠA, JANŠA, JANŠA!!! ZA JANŠA, ZA SLOVENIJO!!!
piljan
15. 01. 2020 08.27
+7
Hehehehehe,iz kje si pa ti ušel?Pazi,te že iščejo.
mosqito
15. 01. 2020 08.42
-9
A Tebe so pa že našli? Očitno ......Da Škoda,da ne zaleže.
piljan
15. 01. 2020 08.46
+9
Svečka,glede na to ,da si ti še na prostosti,ni nobenega razloga,da bi mene iskali.Svečko.a si danes kaj boljš?
mosqito
15. 01. 2020 09.09
-7
Ja Straniščni, sem vedno ok. Najbolje mi je, ko se smejem ob tvojih komentarjih in si mislim ,koliko plonk listkov ti Telebajsek vsak dan servira.
piljan
15. 01. 2020 09.20
+7
Ojoj,svečko nesrečni je prepričan,če on rabi listke,jih potem vsi.
Malinha
15. 01. 2020 09.23
+11
Komarćići, imam dokaz, tebi v bridko žalost, da kopirate svečkarji.
top01
15. 01. 2020 09.41
+7
McLarnovc res si bogi...so ti na trstenjakovi možgane opral... :O
ina5785
15. 01. 2020 09.47
+6
PILJAN - ha ha ha. . . . . . . . pazi, ko bo tekel mimo tebe mu podstavi nogo, mogoče ga udarec v glavo malce spametuje!