Slovenija
Oglas

Malalan ob otvoritvi nove poslovalnice podarja obeske iz zlata

Ljubljana, 16. 05. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Nova poslovalnica Malalan Nazorjeva bo ponujala nakit znamk Marco Bicego, DoDo, Pesavento in draguljarske izdelke lastne proizvodnje, med katerimi so poročni prstani, zaročni prstani in nakit z diamanti. Malalan Nazorjeva se od Draguljarne Malalan na Mestnem trgu 21 razlikuje po tem, da nakit iz zlata za vse priložnosti ponujajo že od 100 evrov naprej. Raznoliko ponudbo sestavljajo kosi, izdelani v Sloveniji in Italiji, primerni pa so za vsako priložnost.

Gospodje lahko ob nasvetih strokovnjakov izberejo zaročni prstan ali najdejo pozornost za obeleženje obletnice, starši otrokom poiščejo darilo za uspešno opravljeno diplomo ali maturo, pari lahko izbirajo v bogati ponudbi poročnih prstanov, ne manjka pa niti ponudbe daril za krst, obhajilo ali birmo.

malalan zarocni prstani

Osvojite zlat obesek z začetnico vašega imena

Novo lokacijo v samem centru Ljubljane bo draguljarska hiša Malalan obeležila v sodelovanju z italijansko znamko nakita DoDo – naročnikom na njihov mesečni novičnik tako podarjajo 10 zlatih obeskov: če ste izžrebani, vam podarijo obesek DoDo z začetnico vašega imena. Žrebanju se pridružite tako, da izpolnite prijavnico na mesečni novičnik Malalan. Med vsemi naročniki bodo 26. 5. 2022 izžrebali 10 srečnežev, ki bodo na otvoritvi poslovalnice Malalan Nazorjeva prejeli zlat obesek z začetnico svojega imena.

Malalan Nazorjeva svoja vrata odpira 31. 5. 2022 v centru Ljubljane – poleg ene od najboljših restavracij v Sloveniji in enega od najbolj znanih secesijskih hotelov v širši okolici. Ponudba nove poslovalnice draguljarske hiše Malalan zajema predvsem izdelke z odličnim razmerjem med kakovostjo in ceno.

Diamanti po dostopnih cenah

Ponudba znamke Malalan slovi predvsem po diamantih najvišje kakovosti. Nakit z diamanti ima prav poseben čar – najtrši naravni kristali simbolizirajo večnost, s svojim leskom pa pritegnejo marsikateri pogled. Običajno so vdelani v nakit iz rožnatega, rumenega ali belega zlata, kot darilo pa so zanimivi tudi samostojno: kot investicija ali čudovita osnova za izdelavo nakita po naročilu.

Verjemite, diamanti niso namenjeni zgolj najbolj premožnim. Dosegljivi so tudi povsem navadnim smrtnikom. Za investicijski diamant teže 0,1 karata boste odšteli približno 300 evrov, medtem ko se cene prstanov z diamanti začnejo pri približno 500 evrih. V Draguljarni Malalan verjamejo, da je darilo z diamantom idealen simbol za obljubo večne ljubezni, zahvalo za dolgoletno poslovno sodelovanje in kot začetek ali pa nadgradnja tradicije družinskega nakita.

malalan.dodo obesek s crkami 2

Zaročni prstani Malalan – čista Romantika

Kolekcijo Malalan Romantika oblikovalski atelje posveča zaljubljenim. Glavni element te kolekcije so diamanti, ki so vdelani v značilen motiv cvetov in simbola za neskončnost. Ti brezčasni kosi nakita so izdelani iz 18-karatnega belega in rožnatega zlata, praviloma pa jih krasi en diamant. Tipičen zaročni prstan z enim diamantom se imenuje »solitaire«, mnogi gospodje pa za pogumno dejanje zaroke skupaj s strokovnjaki za nakit izberejo prav prstane Malalan.

Popolna zaroka je nekaj, kar od moških terja veliko razmisleka, pa tudi poguma. Mnogi se z nakitom višje kakovosti ob takšnem projektu srečajo prvič in strokovnjaki v prodajalnah Malalan jim z velikim veseljem priskočijo na pomoč. Kljub starodavnim »pravilom« o tem, da se mora na zaročnem prstanu svetlikati en sam večji diamant, za katerega naj bi gospodje odšteli vsaj tri mesečne plače, pa v Draguljarni Malalan verjamejo, da je danes takšna odločitev v celoti prepuščena vsakemu posamezniku.

Zaročni prstan mora biti predvsem skladen z osebnostjo izbranke, njenim izgledom in odnosom do nakita. V mislih velja imeti, da zaročni prstan dame poleg poročnega pogosto nosijo celo življenje. S tem v mislih draguljarski specialisti običajno priporočajo klasično obliko, ki je oblikovana tako, da traja več generacij, predvsem pa se je skozi desetletja nošenja ne naveličate.

Nakit in ura kot darilo

Rojstni dan, obletnica, matura, diploma, doktorat, obhajilo ali birma in druge pomembne življenjske prelomnice si zaslužijo, da jih obeležimo s simbolom, ki bo trajal večno. Nakit, ki ga ob katerikoli priložnosti poklonite svojim otrokom ali vnukom, bodo skoraj zagotovo čez več desetletij tudi oni podarili svojim naslednikom. Vaše darilo bo tako trajalo večno, poleg dobre finančne naložbe pa bo pridobilo tudi na čustveni vrednosti – ta je najbolj pomembna, saj je glavna valuta čustvene vrednosti ljubezen, ki je z denarjem ne moremo ovrednotiti.

Malalan Nazorjeva ponuja bogat izbor nakita, ki ga lahko podarite drugim ali sebi ob praktično vsaki priložnosti. Okroglo obletnico prijateljice obeležite z igrivim obeskom DoDo, za pomemben uspeh na poslovnem področju sami sebi poklonite prstan Malalan Spomini, svojemu dekletu ob obletnici namenite par uhanov z diamanti ali pa obdarujte moža s parom manšetnih gumbov – verjemite, ko so v hiši manšetni gumbi, gospodje z bistveno večjim veseljem nadenejo vašo najljubšo srajco.

malalan

Malalan – več kot 7 desetletij odličnosti

Zgodba Draguljarne Malalan se je pred več kot 70 leti začela tik nad Trstom, v slovensko govoreči vasi Opčine. Z majhno urarsko delavnico in prodajalno zlatnine sta jo začela Anton in Angelca Malalan, njuno obrt pa so kmalu prevzeli trije sinovi. Najmlajši, Peter Malalan, je po opravljeni zlatarski šoli začel z oblikovanjem lastnega nakita, pozneje pa so ga življenje in močne poslovne ideje ponesle v Ljubljano. Tam je prevzel vodenje takrat čisto nove, izredno majhne trgovine in skupaj z ženo sta v nekaj desetletjih zgradila najbolj vplivno draguljarsko hišo v Sloveniji in na Hrvaškem.

Danes vodenje družinskega podjetja prevzema tretja generacija družine Malalan: v Ljubljani je to Tjaša Malalan, strokovnjakinja za barvne dragulje in oblikovanje nakita, ki ga v Ljubljani ročno izdelujejo pod lastno blagovno znamko. Hrvaško podružnico v Zagrebu vodi njen mlajši brat Jure Malalan, ki skrbi za poslovni razvoj podjetja in kot izučen urar za visoko kakovost urarske servisne storitve na Hrvaškem. Družina Malalan je tako v Sloveniji in na Hrvaškem sinonim za urarsko in draguljarsko izvrstnost, obenem pa že več desetletij piše prelepo zgodbo medgeneracijske povezanosti.


Naročnik oglasa je Malalan d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni