Slovenija

McDonald's povečal prodajo

Oak Brook, 14. 04. 2000 09.55 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Največja svetovna veriga restavracij s hitro prehrano McDonald's je v letošnjem prvem četrtletju v primerjavi z enakim obdobjem lani povečala prodajo v svojih in franšiznih restavracijah po svetu za devet odstotkov na 9,5 milijarde dolarjev.

Prodaja hitre hrane v McDonald'sovih restavracijah v ZDA se je povečala za pet odstotkov na 4,5 milijarde dolarjev. V Evropi pa je McDonald's v prvih treh letošnjih mesecih prodal za 2,3 milijarde dolarjev, v azijsko-pacifiški regiji za 1,7 milijarde dolarjev in v državah Latinske Amerike za 434 milijonov dolarjev izdelkov. McDonald's v približno 27.000 restavracijah v 119 državah dnevno postreže več kot 43 milijonom ljudem.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.