Slovenija

Bo Slovenija postala meka za golfiste?

Ljubljana, 16. 10. 2018 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Janez Usenik
Komentarji
1

Bomo Slovenci kmalu služili milijone s pomočjo starodavne igre škotskih pastirjev? O tem so prepričani tisti, ki prihodnost našega turizma vidijo tudi v golfu. Slovenija je te dni prava meka za vse, ki se jim življenje vrti okoli bele žogice. V Ljubljani namreč poteka mednarodna Golfska turistična borza in naše delnice na njej kotirajo vse višje. 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

felix59 drugič
16. 10. 2018 20.25
+3
Dolgcajt za umret .

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.