Slovenija

Megra v prihodnji torek odpira svoja vrata

Gornja Radgona, 07. 04. 1999 09.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Pod pokroviteljstvom ministrstev za gospodarske dejavnosti ter za okolje in prostor bo od 13. do 17. aprila letos potekal 12. mednarodni sejem gradbeništva in gradbenih materialov - Megra. Na sejmu se bo na 25.500 kvadratnih metrih razstavnih površin predstavilo 530 razstavljalcev iz 25 držav. Organizator Pomurski sejem pričakuje, da si bo letošnji sejem Megra ogledalo preko 28.000 obiskovalcev.

Megra je edini pravi gradbeni in najbolj celovit sejem s področja gradbeništva, gradbenih materialov, opreme in mehanizacije za izgradnjo v Sloveniji. Sejem namreč pokriva celotno gradbeno panogo. Pri pripravi strokovnega programa Pomurski sejem aktivno sodeluje z zborničnima združenjima za gradbeništvo in za inženiring.

Tudi v tem letu bo pestra sejemska in obsejemska dejavnost. Sejemska vrata bo najprej odprla vodilna sejemska gradbena prireditev. Njen pomen in uspešnost za celotno področje gradbene dejavnosti sta se utrdila in rasteta že od leta 1981, ko je sejem Megra potekal še pod nazivom Jugoslovanski sejem gradbeništva in gradbenih materialov z mednarodno udeležbo.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.