Slovenija

Mestni svet zavrnil predlog za imenovanje Šoltesa za direktorja mestne uprave

Ljubljana, 30. 01. 1998 16.10 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ljubljanski mestni svet je na včerajšnji redni seji na tajnem glasovanju zavrnil predlog županje Vike Potočnik, da naj novi direktor mestne uprave postane diplomiran pravnik Igor Šoltes.

Od 43 navzočih svetnikov je zanj glasovalo 19, proti jih je bilo 22, dve glasovnici pa sta bili neveljavni. Igor Šoltes naj bi na omenjenem mestu zamenjal dosedanjega direktorja mestne uprave Janeza Sodržnika. Županja je že napovedala, da bo na naslednji seji imenovanja Šoltesa znova predlagala.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.