Slovenija

Microsoft in BizTalk

Redmond, 14. 04. 2000 10.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Agencija Net
Komentarji
0

Korporacija Microsoft je najavila javno dostopnost tehnologije Microsoft BizTalk Server 2000. Rešitev BizTalk predstavlja naslednji korak v smeri rešitve za integracijo spletnih aplikacij s pomočjo standarda XML. Integracija spletnih aplikacij se poslužuje enotne metode integracije tako za tradicionalne poslovne procese znotraj podjetja, kot za poslovne procese med podjetji in trgovskimi partnerji. BizTalk Server 2000 bo v enem samem izdelku združeval varno in zanesljivo dostavo poslovnih dokumentov ter razvojna orodja za nadgradnjo obstoječih aplikacij tako da bodo lahko sodelovale s standardom XML.

Microsoft Biztalk Server 2000 je platforma za razvoj in nadzor integracije aplikacij znotraj podjetij in med podjetji. Kot skupen format dokumentov uporablja standard XML in tako dovoljuje združevanje poslovnih procesov različnih podjetij ne glede na operacijski sistem, ki ga uporabljajo. Uporabnikom omogoča povezovanje s svojimi partnerji, sodelovanje, izgradnjo ekstraneta in avtomatizacijo poslovnih procesov.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.