Slovenija

Microsoft objavil razcepitev delnic v razmerju dve proti ena

Ljubljana, 04. 02. 1998 17.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Microsoft
Komentarji
0

Microsoft je sporočil, da je njegov upravni odbor odobril razcepitev navadnih delnic v razmerju dve proti ena. Delničarji bodo za vsako svojo navadno delnico delnico prejeli po eno dodatno. Po besedah Microsoftovega finančnega direktorja Gregoryja Maffeia so s tem ustregli željam vlagateljev, ki želijo, naj bi bile Microsoftove delnice cenejše. Ob koncu leta je imel Microsoft približno 1,2 milijarde navadnih delnic, zdaj pa se bo njihovo število povečalo na 2,4 milijarde. To že je sedma razcepitev Microsoftovih delnic od marca 1986, ko je Microsoft postal delniška družba. Več podatkov o Microsoftovih delnicah in financah je na voljo na spletnem naslovu: <a href=http://www.microsoft.com/msft/ target="_blank"> http://www.microsoft.com/msft/</a>.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.