Slovenija

Microsoft Office 2000 Deployment Conference bo aprila v Franciji

Ljubljana, 17. 03. 1999 08.33 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

<B>V Nici v Franciji bo od 12. do 14. aprila 1999 Microsoft Office 2000 Deployment Conference. Tema konference je nameščanje in izkoriščanje prednosti zbirke Microsoft Office 2000 v podjetjih. Konferenca je namenjena strokovnjakom s področja informacijske tehnologije - sistemskim skrbnikom, managerjem in drugim - ki se ukvarjajo z načrtovanjem, nameščanjem in vzdrževanjem obsežnih PC okolij v podjetjih.</B>

Microsoftov Office 2000 deluje praktično v vsaki sodobni infrastrukturi in je optimiran za podporo vseh sodobnih standardov informacijske tehnologije, vključno z internetnimi, spletnimi in sporočilnimi standardi ter standardi baz podatkov. Je tesno povezan z družino strežniških izdelkov Microsoft BackOffice in s tem ponuja osnovo za različne povezane rešitve. Več podatkov o zbirki Microsoft Office 2000 je na voljo na naslovu.

Za strokovnjake s področja informacijske tehnologije je konferenca priložnost, da odkrijejo vse poslovne prednosti Officea 2000, kot so zmanjšanje stroškov, povezava s spletom in napredne tehnologije za upravljanje z bazami podatkov. Strokovnjaki se bodo na konferenci podrobno seznanili tudi s tehničnimi vprašanji, smernicami za prihodnost, najboljšimi načini namestitve in upravljanja Officea 2000 ter povezavami s strežniki Microsoft Exchange, Microsoft SQL Server, Microsoft Windows NT in drugimi iz družine BackOffice. Konferenca bo za udeležence tudi priložnost za medsebojno izmenjavo izkušenj, kot tudi za srečanja z Microsoftovimi strokovnjaki, ki lahko pomagajo pri načrtovanju in nameščanju Officea 2000 v podjetju.

Vsak udeleženec konference bo prejel programsko opremo in drugo gradivo v vrednosti več kot 5000 evrov, med drugim tudi izvod Officea 2000 Premium.

Na konferenco se je mogoče prijaviti prek interneta, po faksu ali telefonu. Informacije so na voljo na tem naslovu.