Slovenija

Minister za malo gospodarstvo in turizem se je sestal s predsedniki gospodarskih turističnih združenj

Ljubljana, 13. 02. 1998 10.11 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Minister za malo gospodarstvo in turizem Janko Razgoršek, državni sekretar za turizem Tomaž Zajc, državni sekretar za malo gospodarstvo Jože Smole in sodelavci so se včeraj sestali s predsedniki zborničnega, nacionalnega, obrtnega in strokovnih združenj hotelirjev, agencij, igralničarjev in žičničarjev. Predstavniki turističnega gospodarstva so ministru Razgoršku predstavili prioritetne naloge in problematiko na posameznih področjih, zlasti z vidika, kjer se pričakuje aktivnejša vloga ministrstva in države v podpori razvojnim prizadevanjem, so danes sporočili iz Sveta za turizem.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.