Slovenija
Oglas

Mladi v Sparu nakupujejo ceneje

Ljubljana, 21. 09. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

S kartico EYCA do številnih ugodnosti

Kartica EYCA, v Sloveniji bolj poznana kot Evropska mladinska kartica, spodbuja mlade k večji mobilnosti in neodvisnosti ter jim nudi številne ugodnosti v Sloveniji in Evropi. Imetniki lahko kartico po novem koristijo tudi v trgovinah Spar in Interspar ter restavracijah Interspar, kjer jim nudijo številne popuste.    

24ur-1header

Kartica popustov za mlade 

EYCA (European Youth Card Association) oziroma Evropska mladinska kartica (EMK) je mednarodni program, podprt s strani Sveta Evrope in Evropske komisije, ki spodbuja mlade k mobilnosti in neodvisnosti, razvoju lastnih potencialov, sodelovanju in vključevanju v družbo ter odgovornim izbiram. Namenjen je vsem mladim med 15. in 30 letom, ne glede na status in ekonomsko stanje. S kartico z značilnim logotipom v Sloveniji upravlja SLOAM, Agencija za mlade, ki je kot slovenska skrbnica EMK polnopravna članica Zveze evropskih mladinskih kartic – EYCA. Gre za krovno organizacijo mladinskih kartic, ki združuje preko 7 milijonov članov v 39 evropskih državah. V Sloveniji EMK podpira Urad RS za mladino pod okriljem Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport. 

24ur-2

Jo že imate?  

EMK v Sloveniji sodeluje z več kot polovico slovenskih srednjih šol, ki izdajajo Dijaško izkaznico, različnimi študentskimi klubi, mladinskimi organizacijami ter Univerzo v Ljubljani in Univerzo na Primorskem. Uporabljajo jo tako dijaki in študentje kot drugi mladi brez statusa, ki skupaj tvorijo že preko 130 tisoč imetnikov EMK v Sloveniji, kar predstavlja več kot 40 odstotkov vseh mladih v tej starostni skupini. EYCA številko mladi po večini najdejo na dijaški in študentski izkaznici ali bančni kartici Delavske hranilnice, popuste pa uveljavljajo preko mobilne aplikacije EYCA, ki je dostopna tukaj

Izkoristite popuste z EMK v Sparu  

Imetniki EMK lahko v Sloveniji koristite različne popuste. Po novem lahko nakupujete ceneje tudi v trgovinah Spar in Interspar, kjer vam nudijo 10 % popusta* na celoten nakup. In ker so mladi, dijaki in študentje vedno lačni, je Spar poskrbel tudi za popuste na malice in kosila. V vseh trgovinah Spar in Interspar vam nudijo 20 % popusta* na eno jed SPAR To Go po izbiri. V vseh restavracijah Interspar pa boste lastniki EMK dobili 20 % popusta* na celoten nakup. Oglejte si jedilnik Restavracije Interspar. To je to!       

24ur 3

 

*Kode za popust so na voljo samo v mobilni aplikaciji EYCA, ki je dostopna tukaj.

 

Naročnik oglasa je Spar Slovenija.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3