Slovenija
Oglas

Na Golte prihaja prvi Družinski dan s trail tekom Zelene Doline

Ljubljana, 13. 05. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 6 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Mlekarna Celeia krepi svojo zgodbo "Ker smo si blizu"

Mlekarna Celeia predstavlja prvi Družinski dan s trail tekom Zelene Doline. V čudoviti idili na Golteh bodo skozi svojo zgodbo Ker smo si blizu prvič povezali slovenske družine in ljubitelje vedno bolj razširjene oblike rekreacije – trail teka. Tekači se bodo lahko preizkusili na tekmovanju po dveh začrtanih višinskih trasah, družine pa bodo uživale v številnih animacijskih dogajanjih, glasbi s Čuki in pohodu po Golteh. Za prve prijavljene družine in prvih 200 tekačev pripravljajo posebna presenečenja.

Družinski dan s trail tekom Zelene Doline
Družinski dan s trail tekom Zelene Doline FOTO: Arhiv ponudnika

Mlekarna Celeia je lani predstavila novo zgodbo "Ker smo si blizu", v okviru katere sporočajo različne oblike bližine, ki jo ustvarjajo s svojimi kmeti – dobavitelji mleka, poslovnimi partnerji, kupci in zaposlenimi. Prav to je bilo tudi vodilo pri ustvarjanju edinstvenega dogodka za družine in tekače iz vse Slovenije: "Zelene Doline pripravljamo dogodek, ki bo tako družinam kot posameznikom ponudil idiličen dan v objemu narave, trail tek, sproščeno zabavo ter druženje ob dobri glasbi, za katero bo poskrbela skupina Čuki. Vse aktivnosti povezuje naš prvi Družinski dan s 1. trail tekom Zelene Doline na Golteh, ki nudijo idealno prizorišče za uresničitev naše ideje." pojasnjuje vodja projekta Neli Koren iz Mlekarne Celeia in vabi k prijavi na spletni strani https://dogodek.zelenedoline.si/ saj prve prijavljene družine in prvih 200 tekačev čakajo posebna presenečenja.

Na prvem Družinskem dnevu s 1. trail tekom Zelene Doline bodo uživale družine, posamezniki in rekreativni trail tekači iz vse Slovenije. Zanje bosta skrbno začrtani dve višinski trail trasi, ki jih bosta popeljali po naravnih lepotah krajinskega parka Golte. Nepozaben dan bodo Zelene Doline v sodelovanju s sponzorji in hotelom Montis pričarale tudi ostalim udeležencem. Družine in otroci se bodo lahko na idiličnih poteh preizkusili v iskanju zaklada, se podali na pohod, uživali v adrenalinskem parku ali v mnogih drugih rekreacijskih aktivnostih. Poskrbljeno bo tudi za številne animacije za najmlajše, dogajanje pa bo vsem generacijam obiskovalcev dodatno popestrila znana slovenska glasbena skupina Čuki. 

1. trail tek Zelene Doline
1. trail tek Zelene Doline FOTO: Arhiv ponudnika

Obeta se nepozaben dogodek, ki bo v objemu narave letos prvič združil vse generacije in rekreativne navdušence. "Blagovna znamka Zelene doline je znamka bližine s tradicijo, naravo, z ljudmi. Ker smo v preteklosti že organizirali dogodke za javnost, ki so postali tradicionalni in med ljudmi izjemno priljubljeni, smo se odločili, da po vseh letih koncept dogajanja nekoliko prilagodimo vsled identitete blagovne znamk. Upamo, da bo tudi ta dogodek postal tradicionalen in, da bo tako posameznike kot družine z vse Slovenije tudi naslednja leta vodil na prijetno druženje na enako lokacijo", povzema Vodja strateškega marketinga v Mlekarni Celeia Tjaša Kobal Anžur

Prijave na prvi Družinski dan s trail tekom na Golteh so že odprte in dostopne na povezavi https://dogodek.zelenedoline.si/. Prijave so odprte do 3. junija 2024.

 

Naročnik oglasne vsebine je Mlekarna Celeia.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou