Slovenija
Oglas

Nova spletna stran skrbi za okolju prijaznejše 'listanje' po katalogih

Ljubljana, 07. 04. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Nova spletna stran Mojikatalogi.si na enem mestu združuje digitalne kataloge različnih ponudnikov. Cilj projekta je, da se zmanjšajo odpadki, potrošnikom pa omogoči enostavno in interaktivno brskanje po akcijah in ugodnostih.

Ste kdaj pomislili, koliko papirja in stroškov nastane s tem, ko nam poštar skoraj vsak dan v nabiralnik vrže kakšen katalog? Ti nam sicer pridejo prav, da se seznanimo z novostmi, ugodnostmi in akcijami, ki jih ponujajo trgovci. Vendar pa se nam nato ti katalogi pogosto nabirajo po stanovanju. Ali pa jih zavržemo še isti dan, potem pa se čez nekaj dni ne moremo spomniti, kje smo že videli, da bo neka stvar, ki jo nujno potrebujemo, na voljo po znižani ceni. Seveda lahko gremo na splet in preklikamo strani vseh večjih trgovcev, da najdemo omenjeno akcijo, vendar nam lahko to vzame kar nekaj časa. 

Po novem je brskanje po katalogih precej enostavnejše. Nova spletna stran Mojikatalogi.si namreč na enem mestu ponuja hiter in pregleden dostop do digitalnih katalogov različnih ponudnikov. 

"Osnovna ideja projekta Mojikatalogi.si je ustvariti sinergijo med našimi partnerji in potrošniki, ki vsak dan spremljajo novice in koristne informacije prek naših platform. Ponudniki bodo s svojimi blagovnimi znamkami prav tukaj našli zaupanja vrednega partnerja za doseg ciljnih javnosti, potrošniki pa rešitev, ki jim bo omogočala hiter in pregleden dostop do želenih informacij ter s tem prihranek pri času in denarju. Dodatno pa z digitalnim pristopom skrbimo tudi za varovanje našega okolja," je pojasnila Anja Rus, vodja internetnega trženje na ProPlus.

Moji katalogi
Moji katalogi FOTO: 24ur.com

Doslej so bili na strani katalogi 18 različnih trgovcev. "Se pa že veselimo novih, saj je naš cilj, da bomo uporabnikom omogočili pregled nad vsemi katalogi v Sloveniji," pravi Rusova. 

Pretečeni katalogi se s strani umikajo avtomatsko, novi pa se dodajajo sproti. Trenutno si tako lahko ogledate ponudbo 19 aktualnih katalogov. Pri vsakem katalogu je tudi povezava do spletne strani trgovca, kjer lahko izdelke v akciji in ostalo ponudbo tudi kupite prek spleta (če to stran omogoča).

Mojikatalogi.si tako omogočajo pametne prihranke pri času in denarju. Po katalogih lahko brskate kjerkoli in kadarkoli, uporabniška izkušnja je enostavna. Ponudbe različnih trgovcev lahko primerjate iz udobja svojega kavča ali pa takrat, ko ste že v trgovini. Na svoj nabiralnik pa lahko zdaj prilepite rumeno nalepko, da ne želite reklam, in tako poskrbite za manj odpadkov ter s tem prispevate k zeleni revoluciji. 

Prijavite se lahko tudi na prejemanje aktualnih ponudb. "Članstvo v mailing listi in SMS-klubu omogoča, da so uporabniki o super akcijah obveščeni med prvimi, hkrati pa jim prinaša mesečne nagradne žrebe za praktične nagrade. V aprilu podarjamo za več kot 1300 evrov nagrad," poudarja vodja internetnega trženja na ProPlus.  

Priprava strani je bila z vidika zagotavljanja hitrega odzivnega časa in dobre uporabniške izkušnje kar velik tehnični izziv, je pojasnil Saša Kene, projektni vodja na oddelku tehnike pri ProPlus. "Dodatno je velik del predstavljal tudi organizacijski vidik pridobivanja in kategoriziranja katalogov ter ustvarjanja novih delovnih procesov," pravi. 

"Seveda pa bomo, ko se bo večala količina prikazanih katalogov, tudi vseskozi izboljševali uporabniško izkušnjo, sledili spletnim trendom in poslušali svoje uporabnike," še poudarja Kene. 

Stran Mojikatalogi.si omogoča hitro in enostavno pregledovanje katalogov tako na namiznih kot na mobilnih napravah. Uporabniki lahko izbirajo med več kategorijami, razvrščajo kataloge po času izteka ali po novo objavljenih datumih.

Koronavirus pasica nova

 


Naročnik oglasa je PRO PLUS d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja