Slovenija
Oglas

Moto klinika se seli na novo lokacijo!

Ljubljana, 27. 02. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

DR Moto se seli na nov naslov: TRŽAŠKA CESTA 3A, 1360 VRHNIKA.

DR Moto

Zdaj pa smo v DR Moto že trije postarani mački, ki se še vedno ukvarjamo s svetovanjem in strokovno pomočjo našim najboljšim strankam; motoristkam, motoristom in vsem, ki bi in bodo to še postali. Naša mala motoklinika ni več mala. Postala ja Naša velika klinika DR Moto na novem naslovu TRŽAŠKA CESTA 3A, 1360 VRHNIKA. 

Ordinacija posluje brez čakalnih vrst, z vrhunskimi storitvami in odličnimi cenami. Svoje znanje smo razširili in postali tudi vespadohtarji. Naši strokovni ekipi se je pridružil motodohtar Sašo, ki je specializacijo in vse teste opravil z odliko. Anja ostaja vodja ordinacije, Matjaž pa je dobil svojo pisalno mizo z računalnikom.

Ordinacija se je povečala tudi v smislu povečane ponudbe motornih koles, trikolesnikov in scooterjev. 

Vespa; legendarna italijanska znamka, ki je v samem svetovnem vrhu ponudbe mestnih scooterjev.

DR Moto

Piaggio; najboljša italijanska znamka scooterjev, maxi scooterjev in trikolesnikov. 

DR Moto

Naši, že tako raznovrstni ponudbi motorističnih čelad, se v novi ordinaciji pridružuje tudi najboljša evropska znamka čelad Nolan. Pridružujeta se nam tudi znamki Grex in X-Lite. Največja prednost teh znamk je, da so čelade vrhunskega razreda, kar se tiče varnosti, udobja in kvalitete. 

Za stranke pripravljamo testne motorje in čelade. Tako bodo tudi tisti, ki še niso preizkusili vrhunskih motorističnih izdelkov le-te testirali in se lažje odločili za nakup. Našim strankam nudimo tudi zelo ugodne možnosti financiranja, ki lahko marsikomu olajšajo tako zelo želeni nakup. 

Rdeča nit naše ordinacije še vedno ostaja Italija. 

Skratka; vabljeni k nam na novo lokacijo, ker boste odšli z nasmehom in upamo, da tudi s tanjšo denarnico.

Smo ekipa, ki ji dobra volja in pošteni odnosi veliko pomenijo in obljubljamo, da bomo na tem maksimalno delali in se trudili tudi v prihodnje.

VLJUDNO VAS VABIMO, DA SE OD SREDE 1. MARCA 2023 DALJE OGLASITE PRI NAS NA VRHNIKI, NA TRŽAŠKI CESTI 3A!


Naročnik oglasa je DR MOTO d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3