Slovenija
Oglas

Myrkl je ključna sestavina zabavnih poletnih večerov in prijetnih juter, ki sledijo

Ljubljana, 21. 06. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 27 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Myrkl je revolucionarno prehransko dopolnilo, ki vam pomaga, da se jutro po navijanju zbudite sveži

Prihod sončnih in toplih poletnih dni pomeni več druženja, zabave in preživljanja časa na prostem. Poleg tega nas bo to poletje tresla navijaška mrzlica, saj se je začelo evropsko prvenstvo v nogometu. Čaka nas razburljiv mesec , in sicer ne glede na to, ali boste pred televizijskimi zasloni doma v krogu družine in prijateljev ali pa si boste ogledali tekmo v svoji najljubši kavarni.

Zmerno uživanje pijač ob druženju, praznovanju in prazniku je del tudi naše kulture. Myrkl je prehransko dopolnilo z visokoučinkovito mešanico dobrih bakterij (Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogateno z L-cisteinom in vitaminom B12. Vitamin B12 ima vlogo pri delovanju imunskega sistema in prispeva k delovanju živčnega sistema, sproščanju energije pri presnovi ter normalnemu psihološkemu delovanju. 

To je koristno zlasti za vse tiste z veliko obveznostmi, od katerih si ne utegnejo oddahniti, kot so mladi starši ali poslovneži.

Za svežino in energijo naslednji dan vzemite 2 kapsuli pred pijačo.

Bodite sveži naslednji dan

AB001 je mešanica visokoučinkovitih bakterij (predvsem Bacillus Subtilis in Bacillus Coagulans), obogatena z L-cisteinom in vitaminom B12. Vse sestavine izdelka so potrjene kot varne v skladu s predpisi Evropske agencije za varnost hrane (EFSA).

Myrkl in AB001 sta rezultat tridesetletnih raziskav in razvoja švedskega farmacevtskega podjetja De Faire Medical (DFM), osredotočenega na razvijanje revolucionarnih prehranskih dopolnil. Več informacij najdete na povezavi https://doclabor.si/myrkl/.

Myrkl je na voljo v vseh boljših lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju ali v spletni trgovini.

 

Naročnik oglasne vsebine je InnoPharma d.o.o.