Slovenija
Oglas

Na Kanarske otoke jeseni in pozimi do 30 % ceneje za rezervacije do 1.9.

Ljubljana, 20. 01. 1970 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Kanarski otoki so priljubljeni skozi vse leto, saj so znani po večni pomladi in pestri ponudbi aktivnosti za vse generacije – to jesen in zimo po izjemno ugodnih cenah!

Stari Grki so jih imenovali 'Srečni otoki', danes pa so Kanarski otoki znani kot destinacija večne pomladi, saj se temperatura skozi vse leto giblje med prijetnih 18 in 28 stopinj Celzija. Gre za skupino 7 večjih in 6 manjših otokov v Atlantskem oceanu, tik ob obali Afrike, ki jih je ustvarila magma iz enega samega majhnega, a izredno vročega žarišča na dnu oceana. Vzhodnejši Lanzarote, Fuerteventura, Gran Canaria, Tenerife in La Gomera, vulkansko niso več aktivni, najzahodnejša La Palma in Hiero pa sta še vedno povezana z žariščem in tu je vulkanska dejavnost še kako živa. Tako ne čudi, da otočju številni pravijo tudi 'vroča točka'.

shutterstock 549248158

Vroči pa niso zgolj otoki, temveč tudi cene za zgodnje rezervacije počitnic na tej razgibani destinaciji. Če namreč na Počitnice.si dopust na Kanarskih otokih rezervirate do 1.9., lahko v jesenskih in zimskih dneh na Gran Canarii, Tenerifu, Fuertaventuri ali Lanzaroteju uživate tudi do 30 odstotkov ugodneje . Za pripravo ustrezne ponudbe jim svoje želje in zahteve enostavno pošljete na elektronski naslov info@pocitnice.si. Če imate raje bolj osebni pristop, lahko splet zamenjate tudi s telefonsko povezavo in o vseh podrobnostih dogovorite na telefonski številki 01 280 30 00, od ponedeljka do sobote pa so vam z veseljem na voljo tudi v njihovi poslovalnici v nakupovalnih centrih Supernova v Ljubljani ter Kranju

Kanarski otoki – tako blizu, pa tako različni

Počitnice.si  vam pripravijo paket povsem po vaših željah: uredijo vam lahko tako letalski prevoz, kot tudi namestitev v izbranem hotelu ali apartmaju ter zagotovijo prevoz z letališča do hotela in nazaj, v kolikor se ne odločite za najem avtomobila.

Razlike med otoki Kanarskega arhipelaga so kar velike in dobro je vedeti, katera je najbolj optimalna destinacija glede na vaše želje po preživljanju zasluženega dopusta. Čeprav sta med ljudmi najbolj znana in prepoznana Tenerife in Gran Canaria, pa tudi Fuerteventura in Lanzarote ponujata nepozabna doživetja, ki se jih splača izkoristiti. 

Lanzarote je najvzhodnejši izmed večjih Kanarskih otokov, ki je med popotniki znan tudi kot evropski Havaji, saj se lahko pohvali s kar 300 ugaslimi vulkani. Na severu in jugu otoka se dvigajo številne atraktivne vzpetine, vzhod in zahod pa zaznamujejo dolge, z vulkanskim pepelom prekrite črne peščene plaže. Poleg kopanja, surfanja in potapljanja lahko uživate tudi v občudovanju naravnih znamenitosti ter odlični kulinariki. Najugodneje boste na otok v jesenskih in zimskih mesecih poleteli z Dunaja ali Trevisa pri Benetkah, Počitice.si pa vam uredijo vse potrebno za nepozaben dopust. 

shutterstock 1013219158

Proti zahodu nato sledi Fuerteventura, drugi največji otok Kanarskega otočja in s 3000 urami sonca na leto ter več kot 150 plažami najboljša izbira za vse, ki želite uživati v turkiznem morju. No, če vam poležavanje na plaži slučajno postane dolgočasno, vam je na Fuerteventuri na voljo tudi mnogo športnih aktivnosti - surfanje, kajtanje, potapljanje in lovljenje rib. Naj vam prišepnemo še, da so do aprila pri Počitnice.si odhodi iz Dunaja ter Münchna na voljo po še posebej ugodnih cenah.

Ljubitelji pohodništva in kolesastva zagotovo ne boste zgrešili, če to jesen ali zimo svoj dopust preživite na otoku Gran Canaria. Pri Počitnice.si so pripravili posebne akcijske ponudbe rezervacij do 1.9. za odhode iz Trevisa pri Benetkah ali Graza, ki veljajo do aprila, pri slednjih pa vključujejo tudi transfer iz Ljubljane v Graz in nazaj. Tretji največji otok Kanarskega arhipelaga je že več let izjemno priljubljena počitniška destinacija z razivitimi počitniškimi naselji in čudovitimi plažami na jugu ter živahnim in modernim Las Palmasom na severu. 

shutterstock 1148680310

Izjemno priljubljen je med slovenskimi turisti zagotovo tudi največji Kanarski otok Tenerife, ki je od afriške obale oddaljen le 300 kilometrov in zato popolna destinacija za vse, ki si v hladnih ter meglenih mesecih zaželite pobega na toplo. Z rezervacijo do 1.9. vam Počitnice.si zagotovijo posebej ugodne ponudbe za zimske odhode iz Trevisa pri Benetkah ali Dunaja, kar velja izkoristiti, še posebej, če upoštevate, da je otok zaradi izrazite gorske pregrade, podnebno in rastlinsko razdeljen na dva zelo različna dela: vlažnejši in zato mnogo bolj zelen sever ter sončen in suh jug s slikovitimi peščenimi plažami. 

Zakaj bi si belili glavo z organizacijo, če pa lahko za to poskrbijo drugi?

Seveda si lahko dopust organizirate povsem sami, veliko manj stresno pa bo, če delo prepustite strokovnjakom z dolgoletnimi izkušnjami. Počitnice.si so neodvisni ponudnik potovanj, ki je del največje nemške neodvisne verige agencij Schmeterling reisen in s tem sinonim zanesljivosti ter kakovosti. Tako ste lahko povsem brez skrbi, saj poskrbijo za vso birokracijo in podrobnosti, vi pa se enostavno samo usedete na letalo, poletite na izbrano destinacijo in se prepustite uživanju po svoji meri!

shutterstock 1589815279



 

Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni