Slovenija
Oglas

Na kosilu pri jasnovidki SARI MEMIĆ

Ljubljana, 06. 03. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V novi številki revije Naja poleg ostalih zanimivih zgodb ne zamudite zanimivega pogovora s Saro Memić, jasnovidko, ki se ji ni treba več dokazovati.

»Težko je živeti tuja življenja.«

Čeprav je Sara Memić videla nekatere resnične dogodke iz moje preteklosti, znala opisati natančno lokacijo naše pisarne in mize, kjer običajno sedim, me je najbolj prevzela s svojo neposrednostjo, ognjevitostjo in sposobnostjo, da človeka sprejme natanko takšnega, kot je.

Revija Naja
Revija Naja FOTO: Revija Naja

Si nikoli niste želeli nazaj v rodno Banjaluko?

V Sloveniji sem doživela res veliko lepega, spoznala sem čudovite prijatelje, ki jih ne bi nikoli zamenjala. Čas je naredil svoje, zaljubila sem se v to deželo in ljudi. Nikakor se ne strinjam z bedastim stereotipom, da so Slovenci trmasti. Vsak človek je dragulj, ki ga je treba izbrusiti. Še največji lopov na svetu je bil rojen s čistim srcem. Življenje kvari ljudi!

Ste modra ženska, z nasveti ste pomagali številnim. Kako ste se vi uprli temu, da bi vas življenje pokvarilo?

Da ostaneš pošten, moraš predvsem spoštovati sebe, potem pa lahko spoštuješ tudi druge. Ni pomembno, kakšne lase imaš, kakšno barvo kože ali kako visok si. Pomembno je, kaj boš naredil iz svojega življenja.

Vi ste mi že takoj povedali, da še niste rekli zadnje besede.

Želim narediti nekaj pomembnega, pustiti pečat. Mogoče se komu sliši smešno in naivno, ampak moja življenjska želja je, da pomagam ljudem. Da pomagam slepim in gluhim otrokom, da pomagam tistim, ki od nas upravičeno pričakujejo, da smo njihovo sonce in njihove roke. To ni farsa. Vsak, ki me pozna, ve, da je to v meni, da sem ženska, ki želi pomagati.

Soočili ste se s težko preizkušnjo, ko vam je v nesreči umrl mož, da se bo to zgodilo, pa ste vedeli že na dan poroke. Kakšna je bila vajina ljubezen?

V ljubezni sem imela nepopisno srečo in iz srca ti želim, da bi takšno ljubezen doživela tudi ti. (se zamisli) Pa ne samo tebi, vsem! In drage moje, iskreno vas prosim – ko najdete svojo ljubezen, ga ne sprašujte, kje je bil in zakaj se vam ni oglasil. To ni pomembno, pomembno je samo, da se vrne, da je zdrav. Ženska mora biti iskrena, a hkrati modra. Ko se moški vrne v tvoj objem, mu speci dobre domače palačinke in ni ženske, ki bi te lahko nadomestila – niti Brigitte Bardot, ne Ava Gardner, niti Melanija. (smeh)

Ste videli, da bo Melanija Trump postala prva dama ZDA?

Mene ne zanima politika, ampak ljudje.

Ampak politika zelo vpliva na življenje ljudi.

Vsa čast dobrim politikom, ki svoj narod peljejo v lepoto. Vsak politik ni dober, ampak je vseeno človek …

Celoten intervju preberite v novi številki revije Naja >>

Naročnik oglasa je Argos Media.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.