Slovenija
Oglas

Na Maldive to poletje tudi do 20 % ceneje

Ljubljana, 04. 07. 2022 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Rajski Maldivi so to poletje dostopnejši kot kadarkoli doslej – vstopnih pogojev ni, vizo brezplančno dobite na letališču, ob tem pa lahko izkoristite še neverjetno akcijsko ponudbo!

maldivi

Najbrž ga ni človeka, ki si ne bi želel vsaj enkrat videti in doživeti rajske Maldive. Gre za skupino več kot 1190 otočkov v Indijskem oceanu, ki so ostanek potopljene gorske verige in se združujejo v 26 atolov. Zanimivo je, da je poseljenih le okrog 200 otočkov, več kot 100 pa se jih uporablja izključno kot resorte za turiste. To pomeni, da je otok v bistvu resort in so na njem samo gostje ter osebje, ki skrbi za brezskrben dopust. 

Sami ali z agencijo?

Čeprav je maldivska vlada pred nekaj leti omogočila turistične namestitve tudi na lokalnih otokih in se veliko ljudi odloči počitnice preživeti v lastni režiji, se je potrebno zavedati, da gre za muslimansko državo, kjer je treba spoštovati določena pravila in se na lokalnih otokih lahko hitro znajdete v težavah. Prav zato je oddih na Maldivih bolje rezervirati pri preverjeni neodvisni agenciji, ki poskrbi, da zaslužen oddih resnično preživite brez skrbi. Glede na hektičen vsakdan v službi in vse hitrejši tempo življenja, vam teden ali dva čistega miru v čudovitem okolju z možgani na off pripada, se vam ne zdi? 

Pri Počitnice.si vam pripravijo posebno paketno akcijsko ponudbo za Maldive iz Ljubljane že za 1.399 evrov! V to ceno je vselej vključen letalski prevoz, prevoz od letališča do otoka in nazaj ter izbrana namestitev, v primeru, da je letalski polet odpovedan, pa vam povrnejo kupnino – v celoti! 

Na Maldive lahko s Počitnice.si, neodvisno spletno agencijo, ki ima na enem mestu zbrane ponudbe vseh organizatorjev potovanj v širši regiji, poletite kar iz Ljubljane ali pa iz Zagreba, Graza oziroma Dunaja in z enim kratkim postankom v Istanbulu ali Dubaju pristanete na glavnem otoku Male, od koder vas nato z gliserjem ali hidroplanom odpeljejo do izbranega otočka. Na voljo so vam resorti različnih velikosti in kategorij, ne glede na to, za katerega se odločite, pa velja izbrati polni penzion ali 'all inclusive' ponudbo, saj so cene hrane in pijače v restavracijah močno zasoljene. Ker je na otokih prepovedano graditi visoke zgradbe, boste zelo verjetno nastanjeni v bungalovu na plaži, iz katerega vas bo do morja ločilo le nekaj deset korakov. 

maldivi

Si lahko predstavljate, da se še pred zajtrkom osvežite v turkiznem morju in najprej dobro jutro zaželite pisanemu podvodnemu svetu? Edinstvena izkušnja, ki se je ne bi branili, kajne? Hitro pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si, jih pokličite na 01 280 3000, ali pa se od ponedeljka do sobote osebno oglasite v njihovi poslovalnici v nakupovalnih centrih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Kranju v Supernova Primskovo in si zagotovite najugodnejšo ponudbo počitnic na rajskih Maldivih.

Zakaj izbrati počitnice na Maldivih?

Maldivi so popolna destinacija za vse generacije. Romantične duše boste našle svoj mir in intimo na manjšem otočku Summer Island Maldives, ki je od glavnega letališča oddaljen vsega pol ure vožnje z gliserjem. Še manj, le pičlih 20 minut plutja boste potrebovali do otočka Bandos, ki slovi po odlični hrani in na katerem boste na na svoj račun prišli ljubitelji podvodnega sveta, saj se lahko pohvali s prečudovitim koralnim grebenom. Te imajo sicer vsi otočki na Maldivih, a nekateri so ohranjeni bolje kot drugi. In ta na otoku Bandos je resnično izjemno slikovit!

maldivi

Za družine z otroki bo kot nalašč otoček Meeru, do katerega je potrebno z letališča pluti eno uro, a ponuja veliko sence in je ravno prav odmaknjen, da vas ne bo motil hrup z glavnega otoka. Tisti z nekoliko starejšimi otroki se boste odlično znašli na nekoliko večjem otočku Kuredu, ki zagotavlja pestro dogajanje skozi ves dan in do katerega vas bo z glavnega letališča ponesel majhen hidroplan ter vam ponudil izjemen razgled na otočje. Prav tako si Maldive iz ptičje perspektive lahko ogledate tudi med potjo do otoka Sun Island, ki je ponuja čudovito peščeno plažno in veliko ogromno vodnih aktivnosti. Otok je večji, vse hišice, kjer bivate, so ob plaži in zagotovo boste navdušeni nad odlično hrano. 

maldivi

Dolgčas? Niti slučajno!

V kolikor se boste naveličali dopustniškega brezdelja s sanjskim razgledom, je v resortu ali na sosednjih otočkih vedno na voljo ogromno najrazličnejših aktivnosti. Z dihalko in masko se lahko sami ali organizirano odpravite raziskovat podvodni svet in se iz oči v oči srečate z mantami ter nenevarnimi 'baby sharki'. Bogastvo koralnega grebena boste v polnosti doživeli z organiziranimi potopi v globlje vode, saj jim tam niti narava niti človek še nista mogla priti do živega. Večina otokov ponuja tudi razne druge vodne športe, od kajaka, supanja, pa vse do kajtanja in surfanja, tisti, ki bi raje ostali na trdnih tleh, pa se lahko pridružite jogi ob morju ali pa se prepotite v fitnesu, pri odbojki na mivki, namiznem tenisu ali kakšnem drugem športu. 

Skrbi, da ne bi imeli kaj početi, so torej odveč. Glede na to, da imajo otoki različno ponudbo, je najbolje, da izkušenim svetovalcem pri Počitnice.si zaupate svoje želje in prepričani ste lahko, da tega dopusta nikoli ne boste pozabili. 



Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o

  • 20 - Liv Amiti E+ 3 (žensko)
  • 19 - Liv Vall E+ 2 (žensko)
  • 18 - Gravel kolo Giant Revolt 0
  • 17 - Giant Reign E+ 1
  • 16 - Giant Propel Adv Pro 0
  • 15 - Giant DailyTour E+ 1 RT
  • 14 - Giant Stance E+ 2 29
  • 13 - Liv Avail Adv 1 (žensko)
  • 12 - Giant Propel Advanced Pro
  • 11 - Giant Trance X E+ 1 Pro 29
  • 10 - Giant Talon 1 29 GE
  • 9 - Giant Defy Advanced 2
  • 8 - Giant TCR Advanced 1 Disc
  • 7 - Giant Explore E+ 2
  • 6 - Giant Trance X 1 29er
  • 5 - EnviLiv Advanced (žensko)
  • 4 - Liv Embolden E+ 1 (žensko)
  • 3 -Giant Propel Advanced 1ct
  • 2 - Giant Fathom E+ 2 Pro
  • 1 - Giant TCR Advanced SL 0