Slovenija

Na MBOT zanimanje le za terminske pogodbe med evrom in dolarjem

Ljubljana, 04. 04. 1999 08.32 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na Mednarodni borzi za opcijske in terminske posle (MBOT) so v minulem tednu sklenili 160 terminskih pogodb. Vse so bile navzkrižne pogodbe med evrom in ameriškim dolarjem, sklenjene so bile za junijski termin.

Pri tem je poravnalna cena v petek znašala 107,97 dolarja za sto evrov, kar je za 0,89 dolarja nižje kot pred tednom dni.

Za število sklenjenih pogodb se je povišal tudi odprti interes, in sicer na 1700 pogodb.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.