Slovenija
Oglas

Na to morate pomisliti, preden se tetovirate

Ljubljana, 30. 03. 2020 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Razmišljate o tetovaži? Trenutno sicer ni najbolj ugoden čas za tetoviranje, imate pa dovolj časa, da dobro razmislite o tem, in če si tega zares želite. Če je odgovor DA, potem imamo za vas nekaj nasvetov, na kaj morate pomisliti, preden se tetovirate. Tetovaža je namreč večna, zato morate biti stoodstotno prepričani, da si jo želite, in se procesa tetoviranja lotiti na pravilen ter zdrav način.

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Motiv

Motiv tetovaže je zelo pomembna odločitev, saj vas bo spremljala celo življenje. Tetovažam ne rečejo kar tako umetnost na telesu, zato ste lahko zelo kreativni in si zamislite nekaj, kar bo posebno in kar bo odražalo samo in le vas. Izognite se izbiranju podob iz kataloga, ampak izberite nekaj, kar izraža vašo osebnost in vrednote.  

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Zdravje

Ker gre pri tetoviranju za poseg, ki za seboj pusti rano, se morate prej prepričati, da ste zdravi. Ne tetovirajte se, če ste nagnjeni h kožnim boleznim, ker lahko tetovaža zelo razdraži kožo in povzroči nastanek izpuščajev. Previdno tudi, če imate veliko kožnih znamenj in če ste nagnjeni k alergijam. Pri velikem številu znamenj izberite prostor za tetovažo tam, kjer znamenj ni ali so le redka, pri alergijah pa se je treba natančno seznaniti z vsemi sestavinami barvil, da preprečite nastanek morebitnih alergijskih reakcij.

Izberite primeren del telesa

Tako kot sam motiv je zelo pomembno tudi mesto tetovaže. Tetovaž na rokah ali obrazu ni mogoče skriti, medtem ko je tiste na trebuhu, hrbtu ali nogah lažje prekriti. Vse je odvisno tudi od vašega poklica, saj tetovaž v določenih službah ne odobravajo. Če delate v konservativnem delovnem okolju, je tetovaža na vidnem mestu vsekakor slaba odločitev, zato dobro premislite, preden se odločite zanjo.  

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Nega tetovaže je nujna

Postopek tetoviranja se ne konča, ko zapustite salon. Potrebujete tudi ustrezno mazilo, ki ne sme vsebovati nepotrebnih sestavin, ki še dodatno obremenijo predel kože, ki je pod stresom. Navadne vlažilne kreme lahko vsebujejo dišave, ki dodatno dražijo kožo in lahko povzročijo alergijske reakcije. Zato bodite pri izbiri kreme oziroma mazila previdni. Najprimerneje je, da izberete specializirano mazilo za tetovaže. Priporočamo mazilo za nego tetovaže Tattoo Nano Shock, ki je edinstvena kombinacija klinično testiranih učinkovin in zagotavlja: bolj žive barve in sijoč videz tetovaž, tako novejših kot starejših; optimalen vlažilen in pomirjujoč učinek; visok zaščitni faktor pred UVA/UVB žarki, ki varuje kožo pred gubanjem in drugimi znaki poškodb in staranja. Z mazilom za nego tetovaže Tattoo Nano Shock bo vaša tetovaža večno z vami – lepa, sijoča in čistih linij.

 

 

 

 

Lux-Factor Tattoo Nano Shock
Lux-Factor Tattoo Nano Shock FOTO: PR/Arhiv ponudnika

Zagotovite si mazilo, ki bo preprečilo bledenje vaše tetovaže

Po ekstremno promocijski znižani ceni si lahko sedaj varno preko spletne trgovine www.lux-factor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07 zagotovite svoje mazilo Tattoo Nano Shock. Toplejši dnevi so pred nami in sedaj je pravi čas, da poskrbite tudi za svojo tetovažo, ki bo z rednim nanosom mazila še vedno sijoča in brez izbrisanih potez.

 

Nročnik oglasa je Lux Factor Cosmetics.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1