SLOVENIJA
OGLAS

Nagradna igra ob 10. obletnici delovanja

Ljubljana, 21.07.2022, 6:00 | Posodobljeno pred 21 urami

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
AVTOR
Če vas ob svarečih naslovih, kako letos ni več možnosti za poletni dopust po dosegljivi ceni, zagrabi panika, si lahko oddahnete. Obstaja slovenski portal Megabon, ki vam bo pomagal najti popoln dopust po vaši želji in ugodnejši ceni, trenutno pa na Megabonu poteka tudi nagradna igra, v kateri lahko zadanete brezplačen oddih!

Nagradna igra ob 10. obletnici delovanja

Ob 10. obletnici delovanja je Megabon skupaj z zvestimi partnerji pripravil 10 fantastičnih nagrad, s katerimi se želi zahvaliti več kot 500.000 zvestim uporabnikom in pozdraviti nove ljubitelje ugodnejših oddihov in izkušenj.

V enkratnem Megabonovem obdarovanju lahko sodelujete tako zvesti kot novi uporabniki, prijava v nagradno igro pa je nadvse enostavna. Sodelujete TUKAJ.

Neverjetne nagrade vključujejo tako vikend oddihe kot zanimive enodnevne izkušnje. Zadenete lahko brezplačno uživanje v Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa, Rimskih Termah, Art hotelu Tartini Piran, Hotelu Vivat Superior, Boutique hotelu Atlantida, Grand hotelu Sava Superior, Wellnessu Orhidelia, Aquaparku Istralandia, Termalni rivieri Terme Čatež in Dinoparku Bled. 

thumbnail Slika 1

Za rezervacijo vašega poletnega dopusta še ni prepozno! 

Ne glede na to, kakšne so vaše želje, ali imate raje morje, potovanje ali gorski oddih, boste tudi zadnji hip lahko ujeli nepozabne poletne počitnice. Na prvem slovenskem kuponskem portalu, specializiranem za turizem se dnevno objavljajo aktualne ponudbe po ugodnejših cenah – najdete jih tukaj.

Kako do ugodnega last minute dopusta? 

V Megabonov iskalnik preprosto vpišete željeno destinacijo in obliko dopusta (družinski, za pare, mobilna hiška, križarjenje, hotel in letalo ...) ter pregledate ponudbo. Izberite tisto, ki vas najbolj navduši, preverite pri ponudniku, če je ponudba na voljo za vaše željene datume in po potrditvi kupite kupon. S kupljenim kuponom in potrditvijo izbranega ponudnika je vaša rezervacija zagotovljena.

thumbnail Slika 2

 

Naročnik oglasa je Megabon.

Namizna aplikacija Internet Explorer odhaja v pokoj

Zagotovite si nemoten vstop v svet aktualnih novic in jo nadomestite z najnovejšo verzijo Chromea, Firefoxa, Safarija ali Microsoft Edgea.