Slovenija
Oglas

Naj svetloba krasi vaš dom!

Ljubljana, 11. 10. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Wienerberger je eden vodilnih svetovnih proizvajalcev strešnih kritin, opek ter sistemskih rešitev za gradnjo od temeljev do strehe. Odslej je na slovenskem trgu možno dobiti tudi novost - Tondach strešna okna, ki celovito zaokrožijo Tondachov asortima za poševne opečne strehe. Naj gre za prenovo tradicionalnih stavb ali uresničevanje drznih konceptov moderne arhitekture, Wienerberger odslej ponuja celovit paket strešnih rešitev, saj poleg kakovostne naravne opečne kritine, njihovi strokovnjaki nudijo tudi izbiro sodobnih in kakovostnih Tondach strešnih oken ter priporočenih izvajalcev za vgradnjo.

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika

Več naravne svetlobe za ugodnejše bivanje

Danes je mansarda zaradi želje po izkoristku prostora in obilice svetlobe, postala pogosta izbira dodatnega ali novega življenjskega prostora. Kako pomemben dejavnik kakovostnega bivanja je prezračevanje in zdrava mikroklima notranjih prostorov, je tema o kateri smo v zadnjem času slišali veliko. Bistveni element mansardnih stanovanj so strešna okna, ki imajo ključno vlogo pri zagotavljanju bivalnega ugodja. Pravilno izbrana strešna okna dovedejo veliko naravne svetlobe, ki je ključna za kakovostno in zdravo bivanje, saj pomembno vpliva na psiho-fizično delovanje našega organizma. S strešnimi okni in optimalno količino svetlobe se dokazano izboljša produktivnost, zmanjša utrujenost in zagotovi ugodnejše bivanje. Tehnično dovršena Tondach strešna okna omogočajo konstantno prezračevanje, ki ustvarja zdravo mikroklimo v vašem domu. 

Kako izbrati najboljši izdelek za svojo streho?

Ob izbiri strešnih oken smo pozorni na racionalno potrošnjo energije, kvaliteto okna, zaščito pred vetrom, vodo in zvokom ter estetiko. Tondach strešna okna zagotavljajo vrhunsko toplotno izolacijo ter s tem maksimalno energijsko učinkovitost. So visoko nepropustna in trajna, njihova vgradnja je enostavna in hitra. Za uporabnika pa je pomembna predvsem praktičnost Tondach strešnih oken. Kljuka na spodnjem robu okna omogoča lažji dostop in uporabo okna. Tondachov model strešnega okna SmartPro je z belim premazom iz poliuteranskega lahka, ki ustvarja vzdržljivo in gladko površino okvirja, optimalno zasnovan tudi za prostore, kjer prihaja do višje vlage v prostoru, na primer v kuhinjah in kopalnicah. 

Tondach strešna okna
Tondach strešna okna FOTO: Arhiv ponudnika

Raznolikost ponudbe strešnih oken Tondach vam omogoča, da izberete najboljši model za vaš dom. Izbirate lahko med tremi modeli oken, in sicer Tondach Smart Pro, Tondach Energy+ in Tondach Project. Vsak model je na voljo v šestih različnih dimenzijah. Izbirate lahko tudi med zunanjimi in notranjimi senčili.

10 let nasmeha na obrazu

Prednost Tondach strešnih oken je zagotovo tudi ta, da vam dodatno varnost zagotavlja 10-letno jamstvo na strešna okna. V Wienerbergerju se zavedajo pomena garancije na ponujen izdelek ter kakovosti, ki vam jo s svojim znanjem in izkušnjami nudijo preverjeni izvajalci. Z vgradnjo Tondach strešnih oken s Tondach strešniki ter pripadajočo sistemsko opremo je zagotovljena tudi kakovostna vgradnja in kompatibilnost. Wienerberger vam tako nudi celostno rešitev za gradnjo na enem mestu – z modernimi Tondach strešniki, Tondach strešnimi okni, rešitvami za sodobno gradnjo s Porotherm opeko, fasadno opeko Terca ter ureditev okolice s Semmelrock tlakovci.

Več informacij najdete na www.wienerberger.si


Naročnik oglasa je Wienerberger d.o.o.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni