Slovenija
Oglas

Najbolj unikatno božično darilo

Ljubljana, 08. 11. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Leto se približuje koncu in na vrata že trka tisti najbolj poseben čas.

Božič

Praznično obdobje prinaša res veliko čarobnosti - številne lučke doma in v mestu, vonj iz pečice po sladkih radostih, vedno romantične božične pesmi, jasli, okrašeno jelko in darila. December je mesec hvaležnosti. Predbožični čas je obdobje, ko za trenutek postanemo, se ozremo za letom, ki nas zapušča in z ljubeznijo objamemo svoje najbližje in najdražje.

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

In kaj podariti tistim, ki vam pomenijo največ? Kaj podariti, da bo darilo posebno, pristno, unikatno in bo hkrati odražalo vašo naklonjenost, vaša srčna čustva? Odgovor je enostaven - za večno ohranjen spomin.

Božič

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

V novembru se namreč, poleg klasične ponudbe fotografiranja (družinsko, nosečniško, novorojenčki in drugi), začenja tudi fotografiranje, kjer v objektiv ujamem božično radost vaše družine.  Da bo vzdušje res čarobno pa bodo poskrbele kar tri božično-novoletne scene z rekviziti. Vse bodo mistično in praznično naravnane. Sigurno boste nad njimi navdušeni!

Božič

Zakaj bi bile sladke le dobrote in božične misli? Še slajši so lahko vaši spomini na ta poseben in edinstven čas. Po mnenju mnogih mamic in očetov, so fotografije najlepše darilo, ki ga lahko podarite svoji ali drugi družini. Tolikokrat zapravljamo denar za stvari, ki jih čez čas zavržemo, nas ne zanimajo več ali jim je potekel rok. Fotografije pa ostanejo za vedno in niso samo lep spomin staršem, ampak predvsem dragocenost otrokom.

 

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

Izbirate lahko med dvema opcijama - prazničnim fotografiranjem ali darilnim bonom, ki bo na božično jutro nedvomno čudovito presenečenje pod jelko. V svoje delo vključujem veliko ljubezni, energije in umetnosti. Fotografije nimajo roka uporabe, mi pa se tako hitro spreminjamo. Ne dovolite, da vam čas pobegne.

Božič

REZERVIRAJ SVOJ TERMIN

*Fotografije so simbolične in niso prikaz letošnjih božičnih scen.

 

Naročnik oglasa je Fotto Utrinki - Katja Fortun s.p.