Slovenija
Oglas

Najboljša novoletna zaobljuba je skrb zase

Ljubljana, 16. 01. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Novoletne zaobljubeso seznam želja in ciljev, ki bi jih v novem letu želeli doseči. Gre za obljubo, ki jo damo sami sebi, da bomo želene dolgoročne cilje dosegli.

Ste se tudi letos zaobljubili? Ne pozabite nase. V novo leto vstopite samozavestni. Dobro počutje se začne z dobro samopodobo. Predstavljamo vam izdelke, ki letos ne smejo manjkati v vaši kopalnici ali toaletni torbici.

LF

NEGA S HIALURONSKO KISLINO JE POMEMBNA V VSEH OBDOBJIH

Se tudi vi sprašujete, kdaj je pravi čas za začetek uporabe pomlajevalnih izdelkov? Prvi znaki staranja se na obrazu pojavijo hitro po 25. letu starosti. Z uporabo primerne kreme za nego kože, lahko proces staranja upočasnimo. Hialuronska kislina je najpomembnejša sestavina pomlajevalnih izdelkov, saj ima posebno sposobnost zadrževanja vode. S svojim delovanjem zapolni gube in linije, ki se jih želimo znebiti. Spoznajte kremo proti gubicam, Lux-Factor 4D HYALURON, ki vsebuje 100 % naravne sestavine in hialuronsko kislino evropskega porekla. Je dermatološko testirana in primerna za vse tipe kože. Z redno uporabo so rezultati vidni že po 2-4 tednih uporabe. Njena najboljša lastnost pa je, da vsebuje kar 5 izdelkov v 1. Prihranite čas in denar, saj je Lux-Factor 4D HYALURON krema proti gubicam, vlažilna krema, dnevna in nočna krema ter odlična podlaga za make-up. 

LF

SI TUDI VI ŽELITE DOLGE IN GOSTE TREPALNICE?

Z nebite se umetnih trepalnic in agresivnih lepil, ki negativno vplivajo na vaše naravne trepalnice. Z uporabo Lux-Factor EYELASH seruma, bodo vaše naravne trepalnice do 85 % gostejše, močnejše in daljše. Serum deluje tudi na obrveh, saj stimulativno vpliva na rast dlačic v korenu. S tem dosežete videz gostih obrvi in trepalnic. 100 % naravne sestavine, ki ne povzročajo alergijskih reakcij, blagodejno vplivajo na rast trepalnic. Nanos Lux-Factor EYELASH seruma vam vzame le minuto vašega časa, saj je uporaba zelo enostavna. S priloženim aplikatorjem, nanesite tanek sloj seruma na veke, tik ob trepalnice. Serum ustvari zaščitni sloj, ki trepalnice ščiti pred lomljenjem in izpadanjem. 

LF
LF
LF FOTO: Arhiv ponudnika

JE VAŠA TETOVAŽA ZBLEDELA?

S te tudi vi mislili, da je nega tetovirane kože pomembna le, ko je tetovaža sveža? Neprimerna nega je najpogostejši krivec za zbledele barve in razlite linije. Spoznajte mazilo Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK, ki tetovažo ščiti in neguje, poskrbi za žive barve in čiste linije. Z vsebnostjo močnih antioksidantov preprečuje vnetja, zaščitni faktor pa kožo ščiti pred nevarnimi UV-žarki. Z uporabo Lux-Factor TATTOO NANO SHOCK mazila lahko pričnete že 3 tedne po tetoviranju, saj stimulativno vpliva na proces celjenja in preprečuje vdor bakterij. Z uporabo nadaljujte, da bo tetovaža ostala v prvotnem stanju. 

NEGA ROK JE POZIMI ŠE POMEMBNEJŠA

Se tudi vi srečujete s suho kožo, ki v hladnejših dneh razpoka in vam povzroča bolečine? Z izbiro primerne kreme za roke, se lahko letos enkrat za vselej poslovite od suhih rok. Predstavljamo vam Lux-Factor vlažilno kremo za roke AQUA, obogateno z vitamini in olji, ki poskrbijo za sveže in zdrave dlani. Prijeten vonj mandarin vam nudi občutek svežine, lahka tekstura ne pušča mastnih sledi in je hitro vpojna. 

LF

Iščete kremo, ki vsebuje dovolj olj za nego vaših izsušenih rok? Poskusite Lux-Factor hranilno kremo za roke ROYAL, ki vam nudi mehke in nežne dlani. Mandljevo in arašidovo olje poskrbita za nego in zaščito ter izboljšujeta odpornost. Hranilna krema ROYAL je tudi edina krema za roke, ki vsebuje hialuronsko kislino, katera zakrije znake staranja in poskrbi za napeto kožo vaših utrujenih rok. Vonj vanilije vas v hladnih dneh ogreje, anti-age učinek pa je viden že po dveh tednih uporabe. V letošnjem letu poskrbite za nežne dotike. Poskusite obe in izberite, katera vam je ljubša. 

ZAČNITE NOVO LETO S PRIMERNO NEGO CELEGA TELESA

Poskrbite zase in oddajte svoje naročilo na spletni strani www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Nakup lahko opravite povsem varno, saj vam na vse izdelke nudimo kar 30-DNEVNO GARANCIJO, v primeru nezadovoljstva vam vrnemo denar. Ob večjem nakupu pa vam podarjamo brezplačno poštnino in še darilo. 

 

Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou