Slovenija
Oglas

Najboljši dokumentarni filmi, ki jih preprosto morate pogledati

Ljubljana, 27. 10. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Samsung televizorji prinašajo izjemno doživetje gledanja in s svojimi inovativnimi funkcijami uporabnikom omogočajo popolno uživanje v vsakem trenutku pred zaslonom.

V tem članku predstavljamo štiri navdihujoče dokumentarne filme, ki jih je vredno pogledati to jesen na televizorju 195 cm (77") S95C OLED 4K HDR Smart TV (2023) televizorju, ki izkušnjo gledanja ponese na nepredstavljivo realistično raven.

Samsung OLED

1. Fashion Reimagined (Ponovno zasnovana moda)

Dokumentarni film Fashion Reimagined sledi poti Amy Powney, oblikovalke in ustanoviteljice blagovne znamke Mother of Pearl, medtem ko ustvarja trajnostno modo. Med ogledom njene navdihujoče zgodbe se svetlost zaslona avtomatsko prilagodi svetlobi sobe, kar naredi gledanje še prijetnejše. Poleg tega gre napredna tehnologija še korak dlje in analizira vsebino scene in jo prikaže v najboljših svetlobnih pogojih.

To ne le izboljšuje vašo izkušnjo gledanja, temveč lahko zmanjša porabo energije, kar se odlično ujema s temo trajnosti, ki jo promovira Amy Powney. Če uporabnik ni aktiven dve uri, senzor za zaznavanje gibanja samodejno zmanjša svetlost zaslona. Inteligentni nevralni Quantum procesor 4K z umetno inteligenco v realnem času analizira vsebino in ustrezno optimizira kakovost slike. Rezultat sta izjemna svetlost in globok kontrast, ki z osupljivo jasnostjo razkrije vsako podrobnost. 

2. Still: A Michael J. Fox Movie (Še vedno: film Michaela J. Foxa)

V svetu slavnih igralcev je Michael J. Fox ikona, ki je osvojila naša srca s svojim talentom in šarmom. Igralec se je za kamerami pogumno spopadal s Parkinsonovo boleznijo in dokumentarni film Still: A Michael J. Fox Movie ponuja globok in čustven vpogled v življenje tega izjemnega igralca, medtem ko se sooča z izzivi te hude bolezni. Čustvena zgodba o boju in optimizmu nas opominja na moč človeškega duha. To, kar dokumentarnemu filmu doda globino in čustveno polnost, je tehnologija, ki ga podpira.

Povečanje kontrasta na Samsung OLED televizorju nam omogoča, da bolje zaznavamo podrobnosti in čustva na obrazih glavnih junakov, kar vsako sceno naredi še intenzivnejšo. Tehnologija reproducira zaznavanje globine, ki ga človeško oko naravno dojema, kar naredi vse še bolj realistično in živahno.

Samsung OLED

3. Wham!

Glasba ima moč, da ljudi poveže in pusti globok pečat v naših srcih in spominih. Dokumentarec Wham! raziskuje vzpon istoimenske skupine in zgodbo prijateljstva, ki je zaznamovalo generacije. George Michael in Andrew Ridgeley, dva izjemno nadarjena mladeniča, sta skupaj ustvarjala izjemno glasbo in pustila neizbrisen pečat na glasbeni sceni. Ta film prinaša nov vpogled v njuno glasbo in skupno mladost, ki dobme nove razsežnosti, ko ga gledate na Samsung OLED 4K televizorju z vrhunsko tehnologijo Dolby Atmos. Dolby Atmos ustvarja trodimenzionalno zvočno polje, ki objame gledalca in mu daje občutek, da je sredi dogajanja.

Poleg tega je televizor OLED opremljeni s tehnologijo Q-Symphony, ki omogoča, da zvočniki televizorja in zvočnik soundbar delujejo hkrati in se med seboj dopolnjujejo. Tako sinhronizirano podajanje zvoka ustvari še bolj poglobljeno izkušnjo, ki sledi dogajanju na zaslonu in zagotavlja nepozabne trenutke gledanja televizije.

4. Hate to Love: Nickelback (Od sovraštva do ljubezni: Nickelback)

Vznemerljivi film Hate to Love: Nickelback raziskuje razvoj skupine Nickelback, ki je šla od statusa ene najuspešnejših rock skupin v 2000-ih do ene najbolj kritiziranih skupin v kulturi 2010-ih. S tehnologijo Q-Symphony sta televizor in soundbar zvočnik popolnoma usklajena, kar omogoča enakomeren zvok brez zatiranja televizijskih zvočnikov ter zagotavlja impresivno zvočno izkušnjo. Za dodatno udobje in počitek med gledanjem televizije po sončnem zahodu se svetlost zaslona in barve samodejno prilagajajo očem uporabnika z inteligentno osvetlitvijo.

Samsung OLED

Tehnologija, ki vam pomaga

Aplikacija SmartThings je nepogrešljivo orodje za vse ljubitelje filmskih večerov, saj omogoča ustvarjanje popolnega vzdušja kar s pritiskom na gumb. Z uporabo storitve SmartThings v televizorju Samsung lahko izboljšate svojo izkušnjo zabave, saj lahko nadzorujete in avtomatizirate televizor in druge pametne naprave v svojem domu. S storitvijo SmartThings lahko upravljate televizor in preklapljate med aplikacijami, lahko pa tudi prižigate luči po hiši, spreminjate termostat in spremljate varnostne kamere - vse to lahko počnete kar s priročnega televizijskega zaslona. 

Samsung skrbi za trajnost in njegova zavezanost velja tudi za uporabo baterij. OLED televizorji imajo daljinski upravljalnik Solarcell, ki se napaja s sončno svetlobo in notranjo razsvetljavo, ki ne le zmanjšuje količine odpadnih baterij, temveč spodbuja okolju prijazne vire energije. 

Samsung televizorji ne zagotavljajo le izjemnega doživetja gledanja, temveč se tudi prilagajajo prikazani vsebini. Ne glede na to, kateri dokumentarni film izberete, ti televizorji izboljšajo izkušnjo gledanja s svojimi inovativnimi funkcijami in tehnologijo. Prepustite se ogledu teh navdihujočih zgodb na velikih zaslonih in doživite svet filma bolje kot kdajkoli prej.

Samsung OLED

Jesenska ponudba za odličen zvok

Za popoln zvok izkoristite izjemno jesensko ponudbo. Udobno se namestite in ob svojih najljubših prigrizkih uživajte v edinstvenem zvoku s Q-Symphony in prvovrstnem kino občutku s posebnim darilom. Kupci lahko ob nakupu izbranih modelov Neo QLED ali OLED prejmejo zvočnik Soundbar Q600C, ob Neo QLED 8K pa dobite Soundbar Q700C. Promocija traja do 31. 10. 2023 ali do porabe zalog daril. Za vse informacije obiščite spletno stran Samsung


Naročnik oglasa je Samsung.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja