Slovenija
Oglas

Najboljši nasveti za daljše trepalnice

Ljubljana, 14. 08. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Si želite svoje tanke in kratke trepalnice zamenjati za goste in dolge? Niste edine. Večina žensk ni gensko obdarjena z gostimi, močnimi in dolgimi trepalnicami. Zaradi škodljivih vplivov okolja, vsakodnevnega nanašanja in odstranjevanja ličil, uporabe umetnih trepalnic ali tehnik podaljševanja trepalnice izgubljajo svojo gostoto, se bolj lomijo in izpadajo. Pomembno je, da ste do svojih trepalnic nežni in pazljivi, in da jih negujete prav tako, kot negujete svojo kožo.

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Redno odstranjujte maskaro

Ključ do zdravih trepalnic je redna in kakovostna nega. Z njo pričnite tako, da maskaro skupaj z ostalimi ličili pred spanjem vsak dan odstranite, saj se lahko koža in trepalnice le tako odpočijejo. Če tega ne počnete, se lahko koren trepalnic izsuši, kar povzroča njihovo izpadanje. Ko odstranjujete maskaro, nikoli ne drgnite po trepalnicah in nikoli po nepotrebnem ne raztegujte kože okrog oči. Po procesu čiščenja ličil priporočamo uporabo seruma za rast trepalnic Lux-Factor, ki bo trepalnice nahranil, zaščitil in spodbudil njihovo rast. 

Ne uporabljajte umetnih trepalnic

Umetne trepalnice vse bolj izgubljajo na priljubljenosti, saj predvsem ob dolgotrajni uporabi njihovo uporabo spremlja veliko neželenih stranskih učinkov. Eden izmed neprijetnih stranskih učinkov je, da lahko umetne trepalnice poškodujejo naravne ali celo povzročijo večje izpadanje trepalnic. Poleg tega lahko pride do draženja oči in neenakomernega izpadanja umetnih trepalnic, njihovega preostanka pa se ne da kar tako odstraniti. Posledica so rdeče oči in neestetski videz trepalnic, proces »popravljanja škode« pa je dolgotrajen.   

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Za suhe trepalnice uporabljajte serum

Veliko boljša alternativa je serum za rast trepalnic. Ne samo, da jim daje volumen, ampak jih tudi neguje. Obstajajo različni serumi, ki trepalnice poživijo, poskrbijo za njihovo vlažnost in spodbujajo njihovo rast. Na ta način lahko na naraven način poskrbite za podaljšanje in volumen trepalnic, hkrati pa ohranjate njihovo kakovost. Priporočamo izbiro seruma za rast trepalnic Lux-Factor, s katerim boste samo v 4 tednih pričarale dolge, goste in privihane trepalnice. Serum prav tako pomaga preprečevati njihovo lomljenje in izpadanje. 

Lux-Factor Eyelash
Lux-Factor Eyelash FOTO: Arhiv ponudnika

Prednosti uporabe seruma

Učinkovine v serumu za rast trepalnic zagotavljajo močnejšo strukturo trepalnic vse od korenin naprej, zaradi česar so polnejše, lahko zrastejo dlje kot običajno in so tudi bistveno bolj elastične; tanek zaščitni sloj, ki se ustvarja ob nanosu seruma, pa jih ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi. Z njegovo uporabo se boste poslovile od kratkih in redkih trepalnic, postale bodo namreč daljše, temnejše, gostejše in pripravljene na zapeljive poglede. 

Naročite in prihranite z 30-dnevno super garancijo 

Namesto 80 eur, lahko sedaj serum za rast trepalnic in obrvi dobite že za 39,90 eur, torej za kar 50% ceneje. Izkoristite to super priložnost in že danes naročite serum na spletni strani: Lux-Cosmetics.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07. 

Na nakup pa imate tudi 30-dnevno garancijo, kar pomeni, da če v roku 30 dni od nakupa ne bi bili zadovoljni z uporabo, lahko preprosto prazno embalažo seruma vrnete in dobite denar nazaj.

 

Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni