Slovenija
Oglas

Najnovejša raziskava: Rešitev za mladostno in svežo kožo

Ljubljana, 12. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Verjetno ste že poskusili različne izdelke za svoj obraz, vendar z njimi niste bili zadovoljni. Ta krema proti gubam lahko resnično pomaga pri boju proti staranju.

4D Hyaluron

Ključne sestavine za uspešen boj proti gubam

Najnovejša raziskava je pokazala, da so ključne sestavine za uspešen boj proti gubam mandljevo olje, vazelin in hialuronska kislina. Te 3 sestavine so najbolj idealna kombinacija za optimalno pomoč pri obnavljanju kože, ki postaja po redni negi s kremi, ki vsebuje vse te 3 sestavine čedalje bolj gladka in elastična. 

Hialuronska kislina je naravni polisaharid, ki ga najdemo v koži. Deluje kot spojina, ki kožo navlaži in pomaga pri ohranjanju elastičnosti. To pomeni, da je hialuronska kislina koristna pri preprečevanju gub in ohranjanju mladostnega videza kože.

4D Hyaluron

Mandljevo olje je naravno olje in vsebuje visoko raven vitamina E ter maščobnih kislin, ki kožo negujejo in jo mehčajo. Prav tako lahko pomaga pri zmanjševanju izpuščajev in drugih težav s kožo.

Vazelin je mineralno olje, ki se uporablja kot emolient in je koristen pri ohranjanju vlage v koži. Vazelin lahko pomaga pri zaščiti kože pred suho in luskavo kožo. 

4D Hyaluron

Te tri sestavine so najpomembnejše in izjemno koristne za kožo, saj pomagajo pri ohranjanju vlage v koži, preprečevanju gub in zmanjševanju težav s kožo, kot so mozolji in pigmentni madeži. 

Kako krema proti gubam deluje na koži

Krema proti gubam deluje tako, da v kožo vnaša te ključne sestavine in ko se te sestavine absorbirajo v kožo, delujejo skupaj, da obnavljajo kožo in jo naredijo bolj gladko in elastično. Raziskava je pokazala, da so ženske, ki so uporabljale kremo proti gubam z mandljevim oljem, vazelinom in hialuronsko kislino, v povprečju opazile zmanjšanje gub za 45 %. Poleg tega so poročale o bolj gladki in elastični koži. Pomembno je, da najdete idealno kremo, ki vsebuje vse potrebne sestavine za čudovito kožo brez nepravilnosti. 

4D Hyaluron

Naravni načini boja proti gubam in kako jih krema proti staranju dopolnjuje

Gube so del naravnega procesa staranja, vendar jih lahko upočasnimo in celo odpravimo s pomočjo naravnih metod in kreme, ki vsebuje idealno razmerje vseh sestavin, to je 4D Hyaluron.

Nekaj učinkovitih vsakodnevnih nasvetov za mlajši videz kože: 

- Redna vadba: Vadba pomaga izboljšati pretok krvi in krvni obtok, kar pomaga obnavljati kožo in ji da več elastičnosti.

- Pravilna prehrana: Uživanje hrane, bogate z antioksidanti, omega-3 maščobnimi kislinami in vitamini, kot so vitamini A, C in E, lahko pomaga zaščititi kožo pred škodljivimi učinki prostih radikalov in jo naredi bolj elastično.

4D Hyaluron

- Veliko vode: Pijte veliko vode, da boste kožo hidrirali od znotraj in jo naredili bolj gladko.

- Redni piling: Redni piling kože pomaga odstraniti odmrle kožne celice in spodbuja obnovo kože.

- Spanje: Spanje je ključnega pomena za zdravo kožo, saj se koža med spanjem obnavlja in regenerira.

- 4D Hyaluron krema: Ta krema lahko odlično dopolnjuje naravne načine boja proti utrujeni koži, tako, saj neposredno vlaži in ji daje hranljive sestavine, ki jih potrebuje za obnovo. Krema proti staranju z mandljevim oljem, vazelinom in hialuronsko kislino lahko pomaga zmanjšati gubice in izboljšati teksturo kože. 

4D Hyaluron

4 dimenzije kože

Gube so neizogiben del staranja, vendar z Lux-Factorjevo kremo proti gubicam 4D Hyaluron lahko težavo rešite hitro in učinkovito. Ta revolucionarna krema vsebuje edinstveno kombinacijo sestavin, ki skupaj delujejo na 4 dimenzije kože - globino, teksturo, elastičnost in sijaj.

- Globina gub: Hialuronska kislina v kremi deluje kot magnet za vodo, ki kožo intenzivno hidrira in napolni gube od znotraj.

- Tekstura kože: Koencim Q10 pomaga obnoviti celice kože in izboljšati teksturo kože, tako da postane bolj gladka in mehka.

Elastičnost kože: Krema vsebuje tudi izvlečke posebne sestavine, ki pomaga povečati elastičnost kože in jo naredi bolj prožno.

- Sijaj kože: Vitamin C v kremi pomaga izboljšati sijaj kože in jo naredi bolj svetlečo. 

Ne čakajte več, da bi vaša koža izgledala mladostno in sveže

Začnite uporabljati Lux-Factor kremo proti gubicam 4D Hyaluron danes in uživajte v rezultatih, ki so takojšnji in dolgoročni. Kremo lahko naročite po promocijski ceni na spletni strani: www.luxfactor.com ali preko telefonske številke: 01 777 41 07.


Naročnik oglasa je Combokin sp. zoo.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni