Slovenija
Oglas

Najraje po nakupe v Namo, še raje v času tradicionalnih Naminih dni

Ljubljana, 23. 04. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 10 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Petra Windschnurer razkriva pomladne modne kose, ki so jo navdušili.

Čeprav večkrat na teden obiščem trgovino Namo kot modna in lepotna urednica revije Elle, si vedno vzamem čas za obisk po mojem mnenju najboljše blagovnice v centru Ljubljane tudi, ko izbiram oblačila, modne dodatke, kozmetiko in izdelke za dom zase in za svoje bližnje. Zakaj? Ker Nama vedno odgovori na moje povpraševanje in ker vse našteto najdem na enem mestu. Še posebno ljubi so mi obiski Name ob začetku novih modnih sezon, ko je ponudba na vseh oddelkih res bogata in lahko v miru izbiram med številnimi blagovnimi znamkami, ki jih je mogoče ekskluzivno najti samo v Nami. Tako sem tudi letos že pred začetkom poletne sezone preskrbljena z vsem, kar bom potrebovala, ko bodo temperature znova poskočile dvajset stopinj. 

Najprej se seveda oglasim na oddelku perila, kjer izberem sezonsko spodnje perilo in vse, kar bom potrebovala za na plažo, aktualne kopalke, obleko za na plažo, po natikače in cekar ter 'sončno kozmetiko' skočim pozneje v pritličje na oddelek modnih dodatkov in kozmetike. Ob ponudbi me vsakič znova navduši tudi prijazen in strokoven pristop prodajalk. Letos sem se odločila za večno in nadvse elegantno črno-belo modno zgodbo.

Kopalke Triumph, 90 €
Kopalke Triumph, 90 € FOTO: Arhiv ponudnika
Obleka za na plažo Twinset, 194 €
Obleka za na plažo Twinset, 194 € FOTO: Arhiv ponudnika
Natikači Birckenstock, 50 €
Natikači Birckenstock, 50 € FOTO: Arhiv ponudnika
Torba Karl Lagerfeld, 161 €
Torba Karl Lagerfeld, 161 € FOTO: Arhiv ponudnika

Na oddelku ženske mode najraje raziskujem in kupujem oblačila blagovnih znamk, kot so Luisa Spagnoli, Sisley, Kaos, Ted Baker in Dixie. Letos sem odkrila tudi izjemen prehodni plašč, hibrid dežnega plašča in vetrovke pri blagovni znamki Save the Duck, in božansko boho obleko blagovne znamke Luisa Spagnoli.

Krilo Dixie, 193,50 €
Krilo Dixie, 193,50 € FOTO: Arhiv ponudnika
Hlače Kaos, 178 €
Hlače Kaos, 178 € FOTO: Arhiv ponudnika
Obleka Luisa Spagnoli, 572 €
Obleka Luisa Spagnoli, 572 € FOTO: Arhiv ponudnika

Vedno navdušujoč je tudi sprehod skozi pritličje Name. Kadarkoli me pot zanese mimo, se namesto po ulici raje sprehodim med policami z dišavami, dekorativno kozmetiko, kotički z obutvijo in torbicami. In pomlad ne bi bila pomlad, če si v Nami ne bi izbrala novih superg, 'sončne kozmetike', senčnika in nove nišne dišave. Pohvaliti moram tudi nabor balerink, najbolj aktualne obutve za pomlad 2024.

Balerinke Gant, 124,50 €
Balerinke Gant, 124,50 € FOTO: Arhiv ponudnika
Krema za zaščito pred soncem Ultrasun, 18,90 €
Krema za zaščito pred soncem Ultrasun, 18,90 € FOTO: Arhiv ponudnika
Krema za stopala Gemarde, 17,45 €
Krema za stopala Gemarde, 17,45 € FOTO: Arhiv ponudnika

Na tradicionalnih Naminih dnevih, lahko večino pomladnih novosti, nakupujete tudi z do -25 % popustom. Popust na nove kolekcije oblačil, obutve, dodatkov in perila, sezone pomlad-poletje 2024 ter sončno kozmetiko velja od torka, 23. do petka, 26. aprila 2024, na spletu do 28. aprila 2024.

Nakupujte za ženske: 

https://shop.nama.si/zenska/akcije/namini-dnevi/oblacila

Nakupujte za moške: 

https://shop.nama.si/moski/akcije/namini-dnevi/oblacila

Super ugodni popusti s katerimi vas vsako leto razvajamo že ob začetku sezone vas čakajo v vseh nadstropjih veleblagovnice Nama. Ugodnosti po nadstropjih preverite TUKAJ.

Avtor članka: Petra Windschnurer

Foto naslovne slike: Nike Koležnik

 

Naročnik oglasne vsebine je Nama IN d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja