Slovenija
Oglas

Najugodnejša cena za izjemno hvaljen botoks

Ljubljana, 22. 03. 2021 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Ste tudi vi začeli opažati prve gubice in tanke linije, ki vas ob pogledu v ogledalo spravljajo v slabo voljo? Uporaba botoksa je lahko izredno draga, boleča in tudi nevarna. Spoznajte najugodnejši učinek botoksa, ki je popolnoma neboleč in 100 % varen.

Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron
Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Hialuronska kislina je čudežna sestavina pomlajevalnih izdelkov

Ta naravna sestavina človeškega telesa ima prav posebno sposobnost zadrževanja vode, njeno delovanje pa najučinkovitejše vpliva na elastičnost kože. Znaki staranja se na koži pojavijo kot izguba volumna in prožnosti, kar pa najhitreje opazimo prav s pojavom gub. Da bi proces staranja vsaj upočasnili, je koži potrebno nuditi ustrezno vlaženje in nego s hialuronsko kislino, ki bo ustrezno vlažila kožo in sodelovala pri nastajanju kolagena in elastina.

Spoznajte naraven in varen botoks učinek

Ste vedeli, da ima uporaba botoksa ogromno neželenih stranskih učinkov? Najpogostejše so težave s požiranjem, bolečine v vratu, glavoboli, zamegljen vid, težave z govorom in celo izguba nadzora mehurja. Veliko varnejša in cenejša je nega kože s hialuronsko kislino. Izberite kremo, ki vsebuje le varen hialuron evropskega izvora, saj velja pri izbiri hialuronske kisline, ki jo nanašate na obraz biti previden. Hialuron kitajskega uvoza ni vedno klinično preizkušen, zato smo kremi 4D Hyaluron dodali le 100 % varen evropski hialuron, ki je dermatološko potrjen. Zaradi naravnih sestavin je krema primerna za vse tipe kože, nega s hialuronsko kislino pa je pomembna v vseh obdobjih.

Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron
Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Izjemni rezultati po le 2-4 tednih uporabe

Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron
Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Nanos vam vzame le minuto

Poizkusite trik, ki vam bo v le 2-4 tednih nudil mladostnejši videz in gladko ter napeto kožo, vzel pa vam bo le minuto vašega časa.

1. PRED UPORABO NEŽNO OČISTITE OBRAZ, VRAT IN DEKOLTE.

Za čiščenje obraza uporabite neagresivne izdelke. Poskrbite, da dobro odstranite ličila, še     posebej zvečer, saj mašijo pore in lahko povzročijo kožne madeže.

2. NANESITE TANKO PLAST KREME NA CELOTEN OBRAZ.

Z nežnimi krožnimi gibi vmasirajte kremo v kožo. Kremo 4D HYALURON lahko uporabljate tudi na vratu in dekolteju. Primerna je tudi za nego okrog oči.

3. PUSTITE, DA SE KREMA VPIJE.

Počakajte nekaj sekund, da se krema vpije, nato pa lahko normalno nadaljujete z nanosom ličil. Krema 4D HYALURON je tudi odlična podlaga za ličila, saj ima lahko teksturo in ne pušča mastnih sledi.

Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron
Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Priporočila strokovnjakov

Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije

“Kot strokovnjakinja mag. farmacije strankam po 30. letu za zmanjšanje gub in sijoč videz kože svetujem Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron s 100 % naravno hialuronsko kislino. Naravna patentirana 4D formula proti gubam v Lux-Factorjevi kremi omogoča intenziven prenos učinkovin v kožo, tudi v globlje plasti. Zato so tako globoke kot izrazne gube že po prvem nanosu očitno zmanjšane. Ob redni uporabi je izboljšan tonus kože, koža pa lepo zglajena. Lux-Factorjeva krema proti gubicam je klinično testirana in ima ustrezne certifkate ter ne povzroča neželenih stranskih učinkov. Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!”

Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron
Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron FOTO: Arhiv ponudnika

Želite tudi vi preizkusiti najugodnejši trik proti gubicam?

Zdaj lahko svojo kremo proti gubicam Lux-Factor 4D Hyaluron naročite po promocijski ceni z več kot 50 % popusta, samo na www.luxfactor.net ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1