Slovenija
Oglas

Nasvet za ženske, ki si želijo goste in temne obrvi

Ljubljana, 26. 01. 2022 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Skozi leta se spreminjajo tudi trendi obrvi. Se še spomnite, ko so ženske nosile tanke obrvi, ki so bile populjene skoraj do zadnje dlake? Danes je trend popolnoma drugačen, saj so v modi goste, široke in močne obrvi, ki popolnoma spremenijo poteze obraza. Si tudi vi želite takšne, a zaradi pretiranega puljenja vaše obrvi ne rastejo več? Imamo rešitev …

1
1

Čudežni serum, ki pospeši rast dlak

Predstavljamo vam serum, ki dokazano deluje stimulativno na rast v korenini obrvi. Je 100 % varna, naravna in dostopna rešitev, saj vam je serum Eyelash trenutno na voljo s kar 50 % popustom. Naravne sestavine ne povzročajo alergijskih reakcij ali pekočega občutka, zato je serum Eyelash primeren za uporabo na vseh tipih kože in ne draži občutljivih oči.

Nanos, ki vzame le minuto vašega časa!

Nanos Eyelash seruma je priporočljivo ponoviti 2-krat na dan, zjutraj in zvečer.

1. Pred uporabo dobro očistite predel okrog oči in obrvi, v kolikor nosite kontaktne leče, jih pred nanosom odstranite.

2. S priloženim aplikatorjem nanesite tanko plast seruma na obrvi in na veke, tik ob trepalnice. 

3. Po nanosu počakajte minuto, da se serum vpije.

V 2-4 tednih že lahko uživate v osupljivih rezultatih.

1

Dolge in goste trepalnice, brez uporabe maskare!

Lux-Factor serum za rast trepalnic Eyelash zagotavlja močnejšo strukturo trepalnic in ustvari zaščitni sloj, ki preprečuje izpadanje in lomljenje trepalnic. S samo enim kozmetičnim izdelkom lahko uredite tako obrvi kot trepalnice.

Zakaj ga obožujemo?

Serum Eyelash nudi rezultate že v 2-4 tednih, primeren pa je tudi za uporabo sočasno z drugimi ličili. Ena terapija (3ml) zadostuje za kar en mesec uporabe, 2-krat dnevno. 

1

Serumu Eyelash zaupa že veliko število uporabnic, priporočajo pa ga tudi strokovnjaki.

“Nad serumom za rast trepalnic Lux-Factor sem navdušena, saj ima vse potrebne certifikate, vsebuje preverjene naravne sestavine, je popolnoma varen, brez stranskih učinkov in izredno učinkovit. Kot strokovnjakinja, magistra farmacije, absolutno priporočam uporabo klinično testiranega seruma Lux-Factor Eyelash.”

Nina Šurbek Fošnarič, mag. farmacije

1

Ne zaupate nakupovanju prek spleta?

Ne skrbite, na vsak nakup vam nudimo kar 30-dnevno garancijo. V primeru nezadovoljstva lahko izdelek vrnete, mi pa vam bomo brez vprašanj povrnili kupnino.

Do gostih trepalnic in močnih obrvi vas loči le še klik!

Svoj serum Eyelash lahko naročite le na spletni strani www.luxfactor.com ali na brezplačni telefonski številki 01 777 41 07. Pohitite, saj so vam vsi izdelki Lux-Factor sedaj na voljo s kar 50 % popustom.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1