Slovenija
Oglas

Natalija Verboten je videti kot 30-letnica, v resnici pa …

Ljubljana, 04. 12. 2020 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ste se kdaj spraševali, kako svoj brezhiben videz ohranja vedno dobro razpoložena in urejena pevka Natalija Verboten? Marsikdo ne ve, da bo lepotica dopolnila že 44 let.

Lux-Factor naravna kozmetika
Lux-Factor naravna kozmetika FOTO: Arhiv ponudnika

Kje se torej skriva skrivnost njenega lepotnega rituala, da ima še vedno tako mladosten in svež videz? Natalija nam je zaupala, da je odkrila super naravno kozmetiko Lux-Factor, ki poleg tega, da deluje izredno učinkovito, prav tako ni testirana na živalih, kar je zvezdnici še posebej pomembno. 

Lux-Factor naravna kozmetika
Lux-Factor naravna kozmetika FOTO: Arhiv ponudnika

Gubice bodo morale še malo počakati

Natalija nam je razkrila, da jo je v zadnjem času najbolj navdušila krema proti gubicam Lux-Factor, ki prodira pod povrhnjico in v globljih plasteh hidrira kožo od znotraj navzven, spodbuja naravno obnavljanje povrhnjice ter kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi: »V zadnjem času me je med kremami za obraz najbolj navdušila Lux-Factor 4D Hyaluron, ker zmanjšuje gubice, kožo navlaži od znotraj, predvsem pa vsebuje 100-odstotno naravno hialuronsko kislino in preverjeno vrača svežino.«

Lux-Factor naravna kozmetika
Lux-Factor naravna kozmetika FOTO: Arhiv ponudnika

 

Ultra dolge naravne trepalnice

Natalija pa nam je izdala še eno lepotno skrivnost, in sicer, kako neguje svoje čudovite in ultra dolge trepalnice: »Pridno uporabljam serum za rast trepalnic Lux-Factor Eyelash, da je tudi moj 'nude' videz nekoliko bolj glamurozen in da trepalnic ne mučim s podaljševanjem in lepljenjem umetnih.« Serum za naravno podaljševanje trepalnic Lux-Factor je senzacionalna inovacija na področju znanosti v kozmetični industriji. 

Gre za najbolj čisto, varno in naravno formulo za rast trepalnic na našem tržišču. Brez nadležnega pekočega občutka in draženja oči ter brez neželenih stranskih učinkov je terapija s serumom za rast trepalnic Lux-Factor primerna tudi za najbolj občutljive oči. V samo 2-4 tednih vam pomaga do gostejših, daljših, temnejših in bolj privihanih trepalnic, deluje pa tudi na obrveh. 

V kolikor bi želeli najbolj učinkovito kremo proti gubicam in serum za naravno podaljševanje trepalnic preizkusiti tudi vi, lahko to sedaj storite po super promocijski ceni s kar 50-odstotnim popustom, samo na spletni strani www.luxfactor.net ali preko telefonske številke: 01 777 41 07.


Naročnik oglasa je Lux-Factor Cosmetics Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3