Slovenija
Oglas

Ne dlakocepimo, dlake so nadležne!

Ljubljana, 22. 11. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Lasersko odstranjevanje dlak je postopek, pri katerem se z laserskim žarkom odstrani neželeno dlako. Zimski meseci so kot nalašč za lasersko odstranjevanje dlak, saj se kože med terapijami ne sme izpostavljati sončnim žarkom.

Estetika SKIN

NA ČRNI PETEK DO UGODNE PONUDBE LASERSKIH TERAPIJ V ESTETIKI SKIN!

Koliko laserskih terapij je potrebnih za učinkovito odstranitev dlačic?

Kot poudarjajo v Estetiki SKIN, sodobnem medicinskem centru za estetiko in dermatologijo, laser lahko deluje le na tiste dlačice, ki v danem trenutku aktivno rastejo, zato je za njihovo dolgotrajnejšo odstranitev treba izvesti več terapij – približno 6 laserskih terapij v razmaku od 4 do 8 tednov.

Ali je laserska terapija primerna za vse tipe kože?

Lasersko odstranjevanje dlak je najbolj uspešno pri osebah s svetlo kožo in temnimi dlakami. Ne glede na to pa se postopek lahko izvaja pri vseh tipih svetle in temnejše kože, saj se v vseh primerih lahko zmanjša število neželenih dlačic. Dodatna prednost laserske terapije je tudi, da zmanjša vraščanje dlak.

Zakaj je pomembno, da se pri terapijah uporabljajo medicinski laserji?

Kot izpostavljajo strokovnjaki iz Estetike SKIN, so medicinski laserji visoko učinkovite naprave, s katerimi dela usposobljeno zdravstveno osebje. Delujejo z visokimi energijami, zato omogočajo večjo učinkovitost in boljši rezultat. Medicinski laserji oddajajo koncentriran žarek svetlobe z le eno valovno dolžino svetlobe. Gre za drage in visoko tehnološke aparature. 

Na drugi strani se za odstranjevanje neželenih dlačic uporabljajo tudi tako imenovane naprave IPL (intense pulsed light), pri katerih ne gre za pravi laser, saj oddajajo svetlobo več valovnih dolžin.

NE ZAMUDITE UGODNE PONUDBE ZA ČRNI PETEK V ESTETIKI SKIN!

Estetika SKIN: Lepota pisana na kožo

V Estetiki SKIN, vrhunski estetski kliniki, zagovarjajo individualni pristop pri izvajanju laserskih terapij odstranjevanja dlačic. Uporabljajo učinkovite, natančne in varne laserje.

Zakaj je Estetika SKIN prava izbira za lasersko odstranjevanje dlak?

1. Ker ima večletne izkušnje z izvajanjem laserskega odstranjevanja dlak.

2. Ker ima na voljo vse tipe laserjev (vseh valovnih dolžin), ki jih uporablja pri odstranjevanju dlak. Njeni zdravniki tako lahko izberejo tisti laser, ki je strankam resnično pisan na kožo in je najprimernejši za posamezni tip kože in dlačic. Na ta način omogočajo doseganje najboljših rezultatov.

3. Ker pred začetkom omogoča temeljit pogovor z zdravnikom, ki izdela individualni načrt terapij.

4. Ker so vsi njeni laserji pravi medicinski laserji.

5. Ker z laserji dela le usposobljeno zdravstveno osebje.

Priljubljena vplivnica Zala Zagoričnik je povedala: "Lahko rečem, da so bili vsi moji dvomi in strah odveč, saj je postopek popolnoma neboleč."
Priljubljena vplivnica Zala Zagoričnik je povedala: "Lahko rečem, da so bili vsi moji dvomi in strah odveč, saj je postopek popolnoma neboleč." FOTO: Arhiv ponudnika

Pravi hit tudi med znanimi Slovenkami

Za vse bolj razširjeno lasersko terapijo, ki prihrani nadležno britje in bolečo depilacijo, se odločajo tudi številne znane Slovenke. Anela Šabanagić meni, da je ključna prednost terapije dolgoročna, učinkovita in varna odstranitev neželenih dlak. Zaupala nam je svoje občutke ob izvedbi laserske terapije v Estetiki SKIN: "Postopek je hiter in skoraj neboleč – odvisno, na katerem predelu se odstranjujejo dlačice in kakšen prag bolečine premore posameznik. No, mene boli že, če veter zapiha, to pa me ni, tako da ... mega! "

Priljubljena vplivnica Zala Zagoričnik je povedala: "Za Estetiko SKIN sem izvedela prek prijateljic, ki so bile zadovoljne z njenimi storitvami. Zanjo sem se odločila tudi zato, ker je specializirana za izvajanje laserskih terapij in jih opravlja pod zdravniškim vodstvom."

Tako Zala kot Anela sta lasersko odstranjevanje dlak opravili v Estetiki SKIN in bili navdušeni. Kot je svojo izbiro pojasnila Anela: "Popolnoma zaupam Estetiki SKIN ter njeni strokovnjakinji Katji Gorenšek, dr. med., specialistki dermatovenerologije, ter njenim mega laserjem."

Katere laserje za odstranjevanje dlak pa poznamo?

1. ALEKSANDRITNI LASER (755 nm): tarča tega laserskega žarka je melanin oz. kožni pigment v dlačici. Gre za odličen laser za svetlo kožo in temne dlačice, pa tudi za tanjše dlačice, saj deluje bolj površinsko.

2. DIODNI LASER (810 nm): gre za klasično valovno dolžino v laserskem odstranjevanju dlak, ki doseže nekoliko globlje predele dlačic z visoko energijo. Gre za valovno dolžino, ki je varna tudi pri nekoliko temnejši koži. 

3. NdYAG LASER (1064 nm): še tretja pomembna valovna dolžina v laserskem odstranjevanju dlak, ki se manj absorbira v melaninu, kožnem pigmentu, zato je primerna tudi za temni tip kože. Njegova odlična lastnost pa je, da deluje tudi na tiste dlačice, ki so zelo globoko.

V Estetiki SKIN imamo vse omenjene laserje za odstranjevanje dlak.

Estetika SKIN: sodobni medicinski center za laserske posege, estetiko in dermatologijo.
Estetika SKIN: sodobni medicinski center za laserske posege, estetiko in dermatologijo. FOTO: Arhiv ponudnika

Kako začeti lasersko terapijo?

Pred lasersko terapijo v Estetiki SKIN se naročite na brezplačen posvet z zdravnikom dermatologom, ki oceni, ali ste primeren kandidat za terapijo, in vam pojasni, kaj od nje lahko pričakujete. Ob tem vam pripravi individualni načrt, ki vsebuje število terapij in ustrezne razmake med njimi. Za dolgotrajnejšo odstranitev dlačic je treba izvesti več terapij. 

Ob letošnjem črnem petku vam v Estetiki SKIN nudijo priročne pakete po posebej ugodni ceni*

V estetski kliniki SKIN se zavedajo, da ima vsak posameznik svoje želje, zato vsakomur prisluhnejo in se potrudijo najti najustreznejšo rešitev zanj. Gradijo dober odnos in zaupanje, odlikujejo pa jih odkritost, prijaznost in strokovnost, kar potrjujejo tudi njihove zadovoljne in dolgoletne stranke.

Dobrodošli v klinikah Estetike SKIN v Ljubljani in Kopru.

*Akcijska ponudba velja ob vplačilu paketa šestih terapij laserskega odstranjevanja dlačic od 20. 11. do vključno 8.12. 2023 za prvih tristo strank. Zakupljene termine je treba izkoristiti v roku enega leta. Posameznik lahko ugodnost na vsako storitev/paket izkoristi le enkrat.


Naročnik oglasa je Skin dermatologija d.o.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3