Slovenija
Oglas

Ne spreglejte: popust za vroče nepremičnine ob morju

Ljubljana, 19. 05. 2024 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 11 min

Meteorologi nam obetajo vroče poletje, v nepremičninski agenciji Stoja Trade pa v Umagu zagotavljajo vroče cene za zadnjih deset apartmajev v prijetnem apartmajskem naselju Garden Palace Resort, ki se nahaja v prvi vrsti ob morju.

Garden Palace Resort je v mestu v Umag, med marino in starim mestnim jedrom, do katerega je osem minut hoje.
Garden Palace Resort je v mestu v Umag, med marino in starim mestnim jedrom, do katerega je osem minut hoje. FOTO: Stoja Trade

Večinoma so na voljo še dvo- in trosobni apartmaji ter dva štirisobna apartmaja v razponu od 48 do 163 kvadratnih metrov. Vsi so opremljeni s pohištvom, belo tehniko in kopalniško opremo. Večina jih ima lože, večje terase ali lastni atrij. Vsak apartma ima v garaži najmanj eno parkirno mesto, večji pa dve. V kompleksu Garden Palace Resort so tudi restavracija, bar in vrt z bazenom. Kupec z nakupom apartmaja postane solastnik bazena.

Stoja Trade
Stoja Trade

Zoran Đukić, direktor nepremičninske družbe Stoja Trade, vabi kupce, da ga za podrobnosti pokličejo na telefonsko številko +38641 652 141 ali ga kontaktirajo prek e-naslova zoran@stoja-trade.si ter si zagotovijo popust v višini od 15 odstotkov naprej. "Pri nas za kupce uredimo tudi na Hrvaškem potrebno osebno indentifikacijsko številko (OIB) ter po potrebi pomagamo pri pridobitvi kredita prek Gorenjske banke."

Ko je morje blizu, mesto pa nedaleč stran

Resort je v mestu v Umag, med marino in starim mestnim jedrom, do katerega je osem minut hoje. Ob obmorski sprehajalni poti v zalivu, v zatišju, vas ne bodo motili morski vetrovi, do plaž pa je ravno prav kratek sprehod. Morje je tu kristalno čisto in primerno za kopanje že od maja pa tja do oktobra. Utrip umirjenega sredozemskega sloga življenja ter značilen vonj po morju in borovcih vas obkrožata vsako minuto skozi vse leto.

Stoja Trade

Z nakupom apartmaja v naselju Garden Palace Resort postanete tudi solastnik bazena.

Do mesta Umag pridete z nekaj vrtljaji pedal kolesa. V poletnih mesecih Umag postane letoviško mesto z živahnim večernim življenjem s prepoznavnimi obmorskimi stojnicami in prisrčnimi lokali z živo glasbo. Nočni utrip mesta je ravno prav oddaljen od Garden Palace Resorta, da do njega ni daleč, živahno nočno dogajanje pa je nemoteče.

Oglejte si spodnji video in se virtualno sprehodite po naselju.

V Istri je vse pri roki

S kolesom ni daleč tudi do Savudrije (sedem kilometrov), kjer je najstarejši svetilnik na Jadranu, v bližini pa je tudi golfsko igrišče. Mladi in starejši otroci se lahko zabavajo tudi v Aquaparku Istralandia, starejše kosti pa si lahko ogrejete v Istarskih toplicah, ki pomagajo predvsem pri zdravljenju in rehabilitaciji bolnikov z revmatičnimi in boleznimi endokrinega sistema. Bolj umetniške duše pa bo gotovo napolnil izlet v bližnji mesteci Grožnjan in Motovun.

Stoja Trade

Zagotovite si popust v višini od 15 odstotkov naprej. Za vse dodatne informacije v zvezi z nakupom apartmaja v Garden Palace Resort v Umagu pokličite na telefonsko številko +38641 652 141 (Zoran) ali pišite na e-naslov zoran@stoja-trade.si.

STOJINA OSTALA VROČA PONUDBA

V nepremičninski družbi Stoja Trade imajo v ponudbi še več zanimivih nepremičnin.

Miren kotiček blizu naše obale

Prijetno preživljanje sproščenih dni si lahko privoščite tudi na robu umirjene istrske vasi Šmarje na hribu nad Koprom, do koder je 10 minut vožnje. Poleti 2025 bo v tamkajšnjem naselju Vile in rezidence Murva vseljivih 16 vrstnih hiš in štiri dvonadstropne stanovanjske vile s po 11 stanovanji. Na voljo so garsonjere ter tri- in štirisobna stanovanja v velikosti od 37 do 87 kvadratnih metrov neto površin. Vsa bodo imela lože, nekatera tudi atrije.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

Vile in rezidence Murva bodo vseljive poleti 2025.

Vrstne hiše v dveh nivojih brez kleti bodo imele približno 150 kvadratnih metrov, v treh nivojih s kletjo pa 230 kvadratnih metrov skupnih površin. Prednost naselja Murve bo prijetna klima in umirjeno okolje naselja z dušo, s hišami v kraškem kamnu, daleč stran od poletne turistične gneče, a ne preveč daleč za namakanje tako v slovensken kot hrvaškem morju.

"Ljudje se vse bolj umikajo iz večjih mest, predvsem iz Ljubljane, ki postaja že prenaseljena. Zato se po skrbnih tržnih analizah s preverjenimi investitorji intenzivno lotevamo novih projektov v manjših mestih, kot so na primer Ajdovščina, Nova Gorica ali Škofja Loka," pravi Zoran Đukić, direktor nepremičninske agencije Stoja Trade, ki trži nepremičnine, ki jih predstavljamo.

Vse bolj privlačna Vipavska dolina

V Ajdovščini je v gradnji sodobno zasnovana stanovanjska soseska Rezidence Papillon. V dveh šestetažnih stolpičih bo 66 stanovanj, ki bodo vseljiva predvidoma v začetku leta 2025. Enoinpol do štirisobna sobna stanovanja bodo izdelana na ključ, s talnim ogrevanjem ter že vgrajeno klimatsko napravo. Nekatere pritlične enote bodo imele atrij, ostala stanovanja lože, v najvišjem nadstropju pa pripadajoče terase z lepim pogledom na okolico. V obeh objektih bo nadstropja povezovalo dvigalo. Ogrevanje na biomaso bo v skupni kotlovnici.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

Rezidence Papillon v Ajdovščini, vselitev je predvidena v začetku leta 2025.

Bi živeli v Novi Gorici?

V središču Nove Gorice bo na lokaciji nekdanje stavbe Kemometala ob Rejčevi ulici do konca leta 2025 ali začetka leta 2026 zrasel poslovno-stanovanjski objekt Nica. V njem bo 75 stanovanjskih in poslovnih enot, velikih od 31 do 71 kvadratnih metrov. Stanovanja v pritličju oziroma na strehi poslovnih prostorov bodo imela večje terase, stanovanja v nadstropju pa lože oziroma balkone.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

Objekt Nica bo zgrajen do konca leta 2025.

Na lokaciji Majskih Poljan ob Prvomajski ulici, v neposredni bližini nakupovalnega središča, zdravstvenega doma, osnovne šole, vrtca, fakultete, pošte, kulturnega centra, stadiona ter središča mesta, pa bo predvidoma do leta 2026 na voljo 11-nadstropna poslovno-stanovanjska stavba Pinija z 72 stanovanji in desetimi poslovnimi prostori. Stavba bo arhitekturno zanimiva z razgibano pozicijo balkonov, kar bo omogočalo zasebnost stanovalcev. Na strehi poslovnega dela bo urejen ozelenjen vrt, ki bo na voljo prebivalcem stavbe. Stanovanja v obeh stavbah so bila zaradi atraktivne lokacije hitro razprodana.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

Stavba Pinija v Majskih Poljanah bo zgrajena do začetka leta 2026.

Pri narodnem parku s kuliso alpskih vršacev

Pozimi prava zima, poleti ne preveč zadušljivo vroče – to je Bovec. Nekaj minut hoje od središča mesta, nekaj korakov od spodnje postaje kaninske žičnice, je prostih še zadnjih pet novih komfortnih apartmajev Biseri Soče. Njihova velikost se giblje med 50 in 102 kvadratnima metroma. Vsak apartma ima okoli 25 kvadratnih metrov veliko teraso, kjer lahko namestite celo masažno kad, saj sta priključek za vodo in inštalacija za namestitev že pripravljena.

Stoja Trade

Apartmaji Biseri Soče – nakup apartmaja v bližini Bovca je lahko donosna naložba.

V stavbi so že odprte trgovine Mercator, Intersport in DM. Sicer pa so v Dolini Soče, ob robu Triglavskega narodnega parka, neizmerne možnosti za preživljanje prostega časa, od pohodništva in kolesarjenja do adrenalinskih doživetij, kot so rafting, plezanje in padalstvo.

Nakup apartmaja v Biserih Soče je lahko tudi donosna naložba, saj je turistično povpraševanje po apartmajih veliko skozi vse leto, kar omogoča visoke donose iz oddajanja. Strokovnjaki ocenjujejo, da lahko oddajanje apartmajev prinese letni dobiček od 24 do 36 tisoč evrov.

Dom v mestu, obdan s krošnjami dreves

Preselimo se sedaj v prestolnico. Še eden od prestižnih projektov v portfelju nepremičninske agencije Stoja Trade je kompleks Devana Park I in II na Hradeckega ulici tik pod Golovcem in deset minut hoje do starega mestnega jedra Ljubljane. Ker je prva faza med kupci doživela izjemen uspeh, se je investitor odločil za gradnjo druge faze Devana Park II. Sto stanovanj, od garsonjer do velikih terasnih štirisobnih, je tik pred predajo kupcem, vselitev je predvidena v drugi polovici letošnjega leta. Prodanih je že več kot pol stanovanj, zato pohitite in se vselite že letos.

Stoja Trade

Vselitev v stanovanja v kompleksu Devana Park II je predvidena v drugi polovici leta 2024.

Zelo atraktiven projekt, ki ga z investitorji načrtujejo v agenciji Stoja Trade, bo tudi stanovanjski kompleks Pod hribom v Kosezah pod Rožnikom na nekdanjem Energoplanovem zemljišču. Tu bo v nekaj vilah, ki stojijo skoraj v gozdu, zraven Mosteca, koseške tržnice, šole in druge infrastrukture, zraslo 111 stanovanj, velikih od približno 58 do 133 kvadratnih metrov.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

V stanovanjskem projektu Pod hribom v ljubljanskih Kosezah je predvidenih 111 stanovanj.

Zdravnik v hiši

Rezidenca Carpe Diem by dr. Bitenc v središču Ljubljane na Viharjevi cesti je edinstveno bivalno okolje. Gre za objekt s storitvijo concierge oziroma storitvami, ki jih nudijo le v najboljših svetovnih hotelih in prestižnih rezidencah. V recepciji bo tako moč naročiti parkiranje avtomobila ali dovoz iz garaže, taksi prevoze, nakup vstopnic za koncerte ali športne dogodke, čiščenje stanovanja, kosilo, nenazadnje pa tudi zdravnika iz Medicinskega centra Ljubljana (MCL), ki je takorekoč v sklopu stavbe in ponuja širok nabor zdravstvenih storitev.

Stoja Trade

V stavbi Carpe Diem je 14 dvosobnih stanovanj različnih velikosti; na voljo so še tri, med temi dve najlepši s teraso in steklenim vrtom.

Pisarna je lahko tudi na robu gozda

V ponudbi nepremičninske agencije Stoja trade so tudi kakovostne poslovne nepremičnine. V neposredni bližini ljubljanskega Tehnološkega parka, zraven gozdnih površin Rožnika in kilometer od obvoznice, se pripravlja projekt Poslovni center Brdo z 18 tisoč kvadratnimi metri poslovnih površin v dveh štirinadstropnih stavbah. V eni od njih bo v pritličju bistro, kjer bodo na voljo osvežilni napitki in prigrizki. Da bodo avtomobili zaposlenih vedno na suhem in v senci, bo v dveh kletnih etažah 420 parkirnih mest, na parkovnih površinah okoli stavbe pa bo še okoli 50 parkirnih mest za obiskovalce.

Fotografije so zgolj informativne.
Fotografije so zgolj informativne. FOTO: Stoja Trade

V bližini bodočega Poslovnega centra Brdo so že trgovine, pošta, lekarna, fitnes, v Tehnološkem parku pa tudi nekaj specialističnih zdravstvenih ustanov. Center bo vseljiv predvidoma jeseni leta 2025.

V nepremičninski agenciji Stoja Trade že sprejemajo ponudbe za nakup ali najem prostorov. Investitor si v prvi vrsti želi prodati posamezno stavbo v celoti, a je možen tudi dogovor o prodaji zgolj posameznih etaž, ki merijo po približno 1.900 kvadratnih metrov. Kupec ali najemnik, ki je pripravljen skleniti pogodbo še pred dokončanjem objekta, lahko vpliva na razporeditev in način finalizacije prostora.

Poslovni center DCB Montana: kreativni delovni prostor prihodnosti

Nekdanja industrijska cona Ljubljana-Moste, zdaj nakupovalno mesto v bližini največjega nakupovalnega središča, se z nastajajočim nadstandardnim, trajnostno usmerjenim poslovnim središčem DCB Montana preobraža tudi v živahno poslovno območje, kjer že imajo sedež tudi nekatera velika mednarodna podjetja.

Stoja Trade

DCB Montana na stičišču Leskoškove in Letališke ceste, bo svoja vrata odprla v drugi polovici letošnjega leta.

V prostornem vstopnem atriju z zelenjem bo zaposlene in obiskovalce pričakala galerija slovenskih in tujih umetnikov. Tu bodo tudi recepcija, restavracija, kavarna in konferenčni prostori, v zgornja nadstropja pa bo moč priti s štirimi dvigali. V drugem in šestem nadstropju bosta večji pokriti zunanji terasi. Večina prostorov bo visoka do tri metre, okna oziroma steklene površine bodo od tal do stropa, zato bodo prostori z obilo naravne svetlobe izjemno svetli. Atrij prinaša naravno svetlobo v vse pisarniške prostore, v zgornjih nadstropjih sicer devet nadstropne stavbe bo pogled odprt tako proti središču mesta kot proti goram Kamniško savinjskih Alp.

Pisarne bodo prilagojene najemnikovim potrebam in željam, v osnovi pa bo imela vsaka pisarniška enota lasten vhod z recepcijo, vogalno pisarno, sejno sobo, ter kuhinjsko nišo, sanitarije bodo skupne.

V kletnih etažah bo prostor za rekreacijo s posebnim atrijem, ki omogoča dotok naravne svetlobe. Parkirna mesta bodo imela tudi z možnost dograditve električnih polnilnic. Ob stavbi se bo nahajala še kolesarnica s polnilnicami za električna kolesa.

BAX studio, arhiv podjetje DCB Montana
BAX studio, arhiv podjetje DCB Montana FOTO: Stoja Trade

Poslovna stavba DCB Montana, ki bo model poslovnih prostorov prihodnosti, v svoji gradnji zasleduje mednarodno priznani zlati certifikat trajnostnih nepremičnin Nemškega združenja za trajnostno gradnjo DGNB, ki je izkaz kvalitetne in trajnostne gradnje.

Poslovni prostori in parkirni prostori v kletni etaži bodo na voljo samo za najem. Najmanjša najemna enota ima 190 kvadratnih metrov bruto površin, možen pa je tudi najem celotne etaže ali več etaž skupaj. Posamezne etaže so velike od 1.065 kvadratnih metrov dalje, najemnikom pa bo v stavbi na voljo več kot 11 tisoč kvadratnih metrov površin. Njihova finalizacija je možna glede na želje in potrebe najemnika.

Investitorji novega poslovnega centra DCB Montana želijo ustvariti spodbudno delovno okolje, ki ga ustvari primerno urejen delovni prostor. Pohitite in si še letos zagotovite nove prostore! Več kot polovica enot je že oddanih.

Dodatne informacije: STOJA TRADE, d. o. o., Ljubljana

Dolenjska cesta 242 c, 1000 Ljubljana, telefon: +386 41 652 141 (Zoran Đukić, direktor) in +386 1 28 00 860, e-pošta: zoran@stoja-trade.si, spletna stran: www.stoja-trade.si.

Stoja Trade

Nepremičninska agencija Stoja Trade je med največjimi v državi, v svoji bazi imajo vpisanih 50 tisoč strank, od tega jih je približno 30 tisoč aktivnih, med njimi je tudi veliko tujcev iz raznih predstavništev ter diplomatov, ki lahko izbirajo med več kot 700 nepremičninami.

 

Naročnik oglasne vsebine je Stoja Trade d.o.o.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8