Slovenija
Oglas

Negovalni sistem za celostno nego vaše kože

Ljubljana, 25. 03. 2019 00.01 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Eubos laboratoriji stalno skrbijo za visoko kakovostno nego kože. Poskrbijo, da vsak tip kože dobi pravo nego. Nega proti staranju je tako dobila dva nova izdelka, ki imata Anti-polucija učinek.

Nega kože z izdelki Eubos
Nega kože z izdelki Eubos FOTO:
Nega kože z izdelki Eubos
Nega kože z izdelki Eubos FOTO:

Kaj je anti-polucija učinek?

Anti polucija učinek je učinek izdelka za nego kože, ki ščiti kožo pred onesnaženosto iz okolja.

Epidemiološke študije kažejo, da je onesnaženje zraka zaradi prometa direktno povezano z znaki staranja. Onesnaženost zraka je stalni izvor stresa za kožo. Kozmetika, ki deluje proti onesnaženosti, tako zavira staranje kože.

Znanost se je po navdih zatekla k naravi, ki je sposobna ohraniti organizme tudi v zelo ekstremnih pogojih. Organizme, ki živijo v teh ekstremnih pogojih imenujemo ekstremolite, spojine, ki pa jih pomagajo ščititi pa ekstremofile. Ekstremofili tako pomagajo na primer algi Chlorela preživeti v zelo slanem okolju, prav tako pomagajo rastlinam v puščavah preživeti hudo dolgoletno sušo. Rastline tako brez vode lahko preživijo tudi do 50 let. Na osnovi teh spojin so znansteviniki izdelali sestavine, ki pred vplivi iz okolja ščitijo tudi kožo in celice.

Eubos je v svojih laboratorij pripravil sistem nege, ki se je celostno lotil upočasnejvanja staranja. V laboratorijih so razvili izdelke, s pomočjo katerih lahko, ob redni uporabi, upočasnite staranje, zaščitite kožo pred zunanjimi vplivi, jo izdatno vlažite in zmanjšujete gube in tanke linije. Z uporabo linije Hyaluron anti age celostno poskrbite za potrebe svoje kože.

Kaj je EUBOS NEGOVALNI SISTEM proti gubam in zakaj je z njim odlično poskrbljeno za potrebe vaše kože?

 

 

1. Korak: ČIŠČENJE

Prvi korak do negovane in mladostne kože je kakovostno čiščenje.

MULTI ACTIVE MOUSSE pena za čiščenje kože je tako nujna v vaki kopalnici. Kožo nujno očistite zvečer. S pomočjo multi funkcinalne pene za čiščenje bo koža globinsko čista. Vašo kožo bo očistila vseh nečistoč, ki so nabrale na njej tekom dneva, odstrani pa tudi vse ostanke vašega make upa. Tako kožo idealno pripravi za nadaljno nego. Peno odlikujejo posebne sestavine, ki poskrbijo, da je vaša koža globinsko očiščena in negovana. Zaradi Ectoin-a in ostalih sestavin ima izdelek anti-polucija učinek. Aloe Vera pa doda še pomirjujoč učinek in dodatno vlaži.

Nega kože z izdelki Eubos
Nega kože z izdelki Eubos FOTO:

2. Korak: INTENZIVNA NEGA

Intenzivna nega poskrbi za posebne potebe vaše kože. To je lahko dodatna vlaga in intenzivan nega proti gubam, ki vam jo zagotovi HYALURON 3D BOOSTER, zjutraj pa bo vašo kožo na dan pripravil tudi ali HIGH INTENSE SERUM. Priporočamo, da High Intense serum uporabljate zjutraj, da boste kožo pomagali zaščititi pred onesnaženjem, zvečer pa lahko nanesete 3D BOOSTER, ki bo vase gube obložil od znotraj. Prav tako poskrbite za kožo okrog oči s zelo učinkovito EYE CONTOUR nego za okoli oči.

3. Korak: DNEVNA IN NOČNA NEGA

Tudi če na koo dajete serume, koža še vedno potrebuje dnevno i nočno nego. Sestavine serumov so namreč ciljane za določeno težavo ali primankljaj v koži. Vaša dnevna in nočna nega pa bosta kožo dodatno negovali. Dnevna nega HYALURON REPAIR FILLER DAY bo vašo kožo izdatno vlažila in to vlago zadržala v koži čez dan, ji pomagala, da bo koža čez dan sveža in mladostna ter naredila dobro podlago za vaš make up. Nočna nega HYALURON REPAIR FILLER NIGHT bo vašo kožo globinsko obnovila med tem ko boste vi spali. Koža se namreč obnalja ponoči in takrat i z uporabo kakovostne kreme lahko pri teh procesih izdatno pomagate. V Eubosu smo poskrbeli tudi za dnevno nego HYALURON DAY REPAIR PLUS LSF 20., ko ste veliko na prostem in smo ji dodali ZF 20.

Z redno uporabo izdelkov boste odlično poskrbeli za potrebe vaše kože. Počutili se boste odlično!

 

 

 

 

 

 

 

 

Nega kože z izdelki Eubos
Nega kože z izdelki Eubos FOTO:
Nega kože z izdelki Eubos
Nega kože z izdelki Eubos FOTO:

 

 

 

 

 

 

 

 

Naročnik oglasa je MEDIS M.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1