Slovenija
Oglas

Nekaj parov moških čevljev, ki jih je dobro vredno imeti v svoji garderobi

Ljubljana, 19. 01. 2022 09.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Obožuješ elegantne obleke in modo nasploh? Imaš polno omaro srajc, hlač in plaščev, a v tvoji garderobi nimaš primerne obutve? Brez skrbi, posebej zate smo pripravili nekaj nasvetov glede moških čevljev. Moški čevlji, ki se ti bodo podali kot uliti, že čakajo nate, zato nikar ne odlašaj in si preberi še preostanek članka. Katere moške čevlje potrebujem?

Čevlji

Star slovenski pregovor, ki ga verjetno zares vsi poznamo, pravi, da obleka naredi človeka. In, tako kot večina ljudskih modrosti, vsaj delno drži, saj pogosto prav obleka naredi dober ali slab prvi vtis na sočloveka. Žal pa prepogosto pozabljamo, da je del obleke tudi obutev. Zato je sila pomembno, da so tudi moški čevlji usklajeni z obleko. Ampak katere moške čevlje potrebujem, boste zdaj vprašali. No brez skrbi, prav zato smo za vas pripravili nekaj uporabnih nasvetov glede moških čevljev, ki jih enostavno morate vedno imeti v svoji garderobi ter par namigov glede njihove nege.

Med najbolj priljubljene in uporabne moške čevlje, ki se izvrstno podajo na vse obleke in za vse priložnosti so gležnjarji. Ne glede na to ali so lakirani, usnjeni, ali iz semiša, so primerni, tako za poslovne sestanke, kot tudi za uglajene večerje. Poleg gležnarjev so vedno trendovski tudi nizki moški čevlji. Ti so pravi zimzeleni klasiki. Vsakdo bi jih moral imeti v svoji garderobi, poleg tega pa so vedno preverjena izbira. Tudi nizki čevlji so običajno izdelani iz naravnega ali umetnega usnja. Kar pa je še najboljše pri nizkih moških čevljih, je to, da so aktualni v vseh možnih odtenkih. Med praktično nepogrešljive čevlje v moški garderobi sodijo tudi tako imenovani mokasini. Ti so izjemno lahki in zračni, zato so še posebej primerni za toplejše dni v letu. Z mokasini tudi ne boste zgrešili, zato so zares nepogrešljivi del v garderobi.

Čevlji

Kako naj negujem moške čevlje?

Kljub temu pa zgolj izbor moških čevljev ni dovolj. Za vse čevlje v garderobi je potrebno primerno poskrbeti, kar vključuje tudi nego. Le kdo si želi videti umazane ali ponošene moške čevlje? Pa veš kako je potrebno negovati moške čevlje? Te je potrebno redno loščiti. Načeloma naj bi jih loščili na nekaj tednov, vsekakor pa je priporočeno, da jih loščiš glede na uporabo. Pred pričetkom uporabe čevljev pa je potrebno poskrbeti za impregnacijo le-teh, saj se usnje, semiš ali drugi občutljivi materiali, lahko zelo hitro uničijo ali poškodujejo, če niso primerno zaščiteni. Verjetno ni potrebno posebej poudarjati, da bi bila škoda ogromna, če bi se novi moški čevlji v le nekaj dneh hudo poškodovali.

V primeru poškodb je nujno, da svoje moške čevlje nemudoma prepustiš strokovnjakom. Poklic čevljarjev sicer v zadnjem obdobju zamira, ampak brez skrbi, čevljarski mojstri so v Sloveniji prisotni v vseh večjih mestih. O bogatem znanju pričajo številna podjetja, ki so iz domačih delavnic prerasle v prave gigante obutvene industrije. Prav čevljarji so tisti, ki bodo primerno poskrbeli za tvoj najbljubši par moških čevljev iz garderobe.

Kje lahko najdeš moške čevlje?

Na spletu lahko najdeš ogromno število spletnih trgovin, a le redke ti ponujajo zares bogato izbiro. Taki moški čevlji so na voljo pri CCC. Ta ima namreč zares bogato ponudbo moških čevljev in ostalih pripomočkov za nego. Izdelke lahko kupiš tako v spletni trgovini, kot tudi v eni od prodajaln po vsej državi. V slednjem primeru se lahko zaneseš tudi na strokovne nasvete zaposlenih v CCC prodajalnah, tako boš še lažje izbral moške čevlje, ki jih enostavno moraš imeti v garderobi.


Naročnik oglasa je Whitepress s.r.o.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3