Slovenija

Nekdanji izolski župan že doma

Ljubljana, 02. 11. 2010 08.39 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
D.Š./U.F.
Komentarji
8

Nekdanji izolski župan in zdravnik Tomislav Klokočovnik naj bi obiskal nevrološko kliniko v Ljubljani zaradi suma možganske kapi. Klokočovnik naj bi bil že v domači oskrbi.

OS Izola
OS Izola FOTO: Dare Čekeliš

Med prazniki naj bi zdravstveno pomoč zaradi suma možganske kapi poiskal nekdanji izolski župan Tomislav Klokočovnik, je poročal časopis Dnevnik. Sprejeli naj bi ga na nevrološki kliniki v UKC Ljubljana. Po pregledu naj bi bil že v domači oskrbi.

Klokočovnik se je leta 1990 zaposlil kot kirurg specialist v UKC Ljubljana v operativni skupini na Kliničnem oddelku za kirurgijo srca in ožilja. V Sloveniji je do sedaj uvedel vrsto novih metod v srčni in žilni kirurgiji.

Nekdanji minister za zdravje Borut Miklavčič je Klokočovniku aprila obnovil koncesijsko pogodbo za opravljanje kardiovaskularne kirurgije in mu omogočil, da je koncesijo za ambulantno dejavnost zamenjal za operativno kirurško kardiovaskularno dejavnost za pol tima, še poroča zgoraj omenjeni časopis.

Na letošnjih lokalnih volitvah je Klokočovnika z nekaj več kot 52 odstotki glasov premagal gospodarstvenik Igor Kolenc. Ta teden naj bi v Izoli potekala tudi konstitutivna seja mestnega sveta, Klokočovnik pa naj bi tudi predal posle novemu županu.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Tonček Balonček
02. 11. 2010 18.47
shwerum, na čem pa temelji to tvoje mnenje, a tazpolagaš s kakšnimi podatki o operacijah, številu komplikacij, zasleduješ potek okrevanja, in še kaj, ali pa je vs eskupaj le neko brezzvezno mnenje, v stilu, da ej Damjan Murko najbjši slovenski pevec! A bomo o Klokočovnoiku in njegovi kirurgiji glasovali preko SMS-jev, ali pa bo dovolj že tvoj zapis, da je "the best"! Boš navedel podatke, številke? Pa saj ni estradnik! Na čem temelji tvoje prepričanje, na nekih praznih besedah v stilu "neštevilni pacienti so hvaležni....."....
sherum
02. 11. 2010 16.06
Želim mu hitro okrevanje , saj takega kirurga Slovenci potrebujemo. Prof kirurg Klukočovnik je vrhunski kirurg za opravljanje kardiovaskularne kirurgije
Tonček Balonček
02. 11. 2010 12.42
A operiral bo pa še lahko?
saintjozef
02. 11. 2010 11.13
Oblast v glavo stopi, izhod ven je pa boleč.
ajva
02. 11. 2010 10.55
zgleda da se je preveč sekiral ker ni bil izvoljen --vsi smo poč krvavi pod kožo-želim mu čimprejšnje okrevanje in čim manj sekerancije in bo vse dobro
tv1
02. 11. 2010 10.48
lepo bi bilo, če bi vsi občani bili tako hitro sprejeti na pregled, drgače pa hitro okrevanje
Niko_K
02. 11. 2010 10.45
Dr. Klokočovnik, želim vam čimprejšnje okrevanje. Pustite politiko norcem. Ste prepametni za njih!
pika9
02. 11. 2010 10.40
Še en znak, da je težko sedet na dveh stolih. G.Klokočovnik želim vam čimprejšne okrevanje, saj vas kot izvrstnega kirurga še kako rabimo!!!